пароль
пам’ятати
[uk] ru

Uncle Sam does the best he can?


Uncle Sam does  the best he can?
Чи не здається вам, пані і панове, что лед тронулся, господа присяжные заседатели. А конкретніше, Штатам надоїло соплі жувати і вони рішилися. Навіть не можна сказати, що все звязано лише з перемогою республіканців на виборах. Тому що бензозаправку вирішили валити до тогО. Сьогодні зрання нафта вернулась під 70$  На 12.00 мск готівкове євро йшло по 66,5. До зустрічі залишилось менше трьошки.
   В Конгрес США знову поданий законопроект про військову допомогу Україні.
   Не зважаючи на домовленості, Містралі все ще не передані Росіі.
   Росія відмовилася від побудови Южного Потока.
   Не зовсім зрозумілі процеси почалися в Чечні.
   США обіцяють Європі повне забезпечення газом до 2020 р.
Таке враження, що Штатам врешті вдалося консолідувати світ проти Росіі. Може врешті совість заговорила? Все таки сьогодні 20 років з дня підписання Будапештського Меморандуму. Там Україна згодилася віддати 176 міжконтинентальних балістичних ракет і більше 2500 тактичних ракет. І то при тому, що з-д "Южмаш" лишався нашим. Одним розчерком пера дорогого Леоніда Кучми

Україна умудрилася стати ніким, будучи третьою ядерною державою світу. Нє, ну ми отримали гарантії від перших двох плюс Великобританія. І тут виникає питання. А що особисто отримав Кучма за свій підпис? Бо вважати його таким ідіотом, що віддає все за кусок нікому не потрібного паперу щось не дуже хочеться. І то з таким бізнес зятем в рукаві. А папір справді чумовий! Мало того, що там не прописані методи захисту країни, так навіть самого слова "збройний захист" нема!
   Ну, але є і непогані новини. Одна з них - це Яресько. Колега Stranger тут виложив всю конспірологію пов'язану з її приходом
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/24305.phtml
Так що повторюватись не буду. Але додам другу конспірологічну нитку. Сьогодні в Раду подано проект закону "Про вогнепальну зброю цивільного призначення". Цим законом пропонується вільна продаж і користування гладкоствольною і нарізною зброєю. І то, якщо я правильно розумію, на абсолютно ліберальних засадах. Якщо він буде прийнятий (а запропонував БПП), то вся краіна в один момент перетвориться в ЗСУ.
undefined
Нє, ну з однієі сторони вроді би все правильно. Кожен мєнт тричі подумає перш ніж на тебе наїжджати. Але, що то тепер, Слову слова не скажи, бо забанить на два метра вглиб?  Ну і саме головне. А чи не здається вам, шановне паньство, що таким способом наша світова закуліса отримує 40 млн армію на границі з Росією для вирішення своіх проблем нашим коштом і на нашій території?
І добре якщо ми щось з того отримаємо, але щось мені серце підказує, що тільки "зять" Порошенка зможе купити найдорожчий апартмент десь в Нью Йорку...
   Наше ж завдання не просто озброітись і знищити чужих. Ми повинні і "своіх" дожати, щоб вони стали нашими. Як говорять наші волонтери:" _ ХУЙ ЇМ ! Ми своїх озброїмо (і вже, майже..), а вони - нехай на охорону розкошеляться..., суки, і тоді побачимо, що переважить дух, чи вірність пахану ...." (Дюма)
© Сторонній [05.12.2014] | Переглядів: 1419

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.1/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати