для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

НРП


НРП
Спільна офіційна заява Уряду і Парламенту
Народної Республіки Піски.
 
В місті Грізне, окупованому кремлівсько-путінською хунтою, народні ополченці мирно захопили „Дом печати”. На шляху мирного волевиявлення їм стали поперек озброєні до зубів поліцаї, що, як відомо, виконують в місті Грізне каральні функції. Ополченці були змушені оборонятися. Всі жертви цього локального конфлікту – на совісті кремлівської хунти, яка не захотіла сісти за стіл переговорів, а наказала поліцаям стріляти по своїх громадянах.
 
Врешті, ополченці, по трупах поліцаїв, таки мирно зайняли „Дом печати”. Чому саме цей „дом”? Звісно, тому що це були мирні ополченці і вони були налаштовані на конструктивний діалог. Саме тому вони захопили (перекреслено) увійшли туди, а не до арсеналу зі зброєю, якої кадирівський режим накопичив уже цілі гори.
 
Сама назва - „Дом печати”, символізує собою прагнення миру і взаєморозуміння. Печатне слово – ось наша зброя! – як би хотіли цим сказати мирні ополченці. І вони не стріляли, не палили будівлю і книжки. Вони просто спокійно зайняли кругову оборону і приготувалися до конструктивного діалогу з хунтою.
 
Почуйте „Імарат Кавказ”! – ось якою була єдина їх вимога.
 
Але кремлівська хунта проігнорували цей жест доброї волі. Що було далі – ви знаєте. Танки, БТРи, стрільба по живим людям. Будівля спалена. Постраждали мирні жителі. Хто відповість за цей терор?
 
В зв’язку з цими трагічними подіями Народна Республіка Піски має намір здійснити наступне:
 
1. Доручити Міністру економіки і соціального розвитку, пану „Галицькому”, організувати мирний гуманітарний конвой з мінеральною водою, „мівіною”, а також гранатами для підствольників і пластидом до міста Грізне. При передачі гуманітарної допомоги полонених не брати.
 
2. Міністерству Перманентного терору під керівництвом „Сивого” відкрити пункти набору добровольців для здійснення священного джихаду на територіях, підконтрольних Імарату Кавказ.
 
3. Міністерству іноземних справ і сношеній з ерефією визнати „Дом печати” як суверенну республіку і встановити дипломатичні зв’язки з керівництвом в екзилі.
 
4. Міністерству туризму, дискотек і генделиків приєднати Кубань – поки що до Пісків, а там розберемось...
 
Слава Україні!
 
Аллаху Акбар!
© sampo [04.12.2014] | Переглядів: 7907

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/90

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook