пароль
пам’ятати
[uk] ru

СЛЬОМ-122


СЛЬОМ-122
Привіт, мої хороші. Я, як завжди, із запізненням, тому прошу мене вибачити. Непунктуальна зовсім, бо багато роботи, нічьо не встигаю. Така собі тьотя Мотя вся в роботі.
 
Сьогодні віршуємо про російські ЗМІ. Особисто я не один рік життя присвятила роботі у журналістиці, і тому мені особливо болить і не дає спокою ота огидна, шокуюча і страшна брехня російських ЗМІ.  
 
"Украинки предлагают себя бойцам Нацгвардии за 10 гривен. Страна легализует проституцию для спасения экономики" - чергове "відкриття" ТВ Росії.
Знову дурість, я по-справжньому сумніваюся  в наявності колективного розуму на цій території, навіщо тоді раби-рабині? І 10 гривень? це смішно, у карателів такого дріб'язку в кишенях зроду не було... це вони хотіли Нацгвардію образити чи дівчат? І ще - ми на повному забезпеченні Америки, ну шо за маячня про 10 гривень, які врятують економіку?
 
А як вам історія по рус тв про зґвалтовану українську бабусю? "Злісно поглумилися і пограбували", вона була російськомовною ?? Жалюгідна, мерзотна брехня, яка щодня наполегливо заштовхується в ослабілі голови. Я давно зрозуміла технологію російської брехні. Вплив на емоції! Вони думають, що навколо відбувається щось схоже на Росію, тобто екстраполюють свої переживання, стиль життя, загнаність на навколишній світ. І весь морок останнього року прекрасно вкладається в мозок. Раз ТАКЕ цілком можливо в Рашці, значить це і ще більш бридке відбувається і у сусідів. Тобто не можуть же люди жити і думати інакше, ніж ми, тим більше нам говорять по ТБ, а ТБ брехати не може, це неможливо, тому ми зрозуміло віримо, а інакше як жити? Коло замкнулося. Моторошно від іншого - це дивляться і на це чекають .. інакше б не вигадували такі сюжети.  Вітаю, Росія здуріла, про що я  писала ще навесні.  Пропаща країна з хворою психікою.
 

 
Так рідко зустрічаються люди в Росії, так рідко зустрічається Росія в Рашці. Так рідко зустрічаються і такі неголосні їхні голоси .. Вони викликають не те щоб захоплення, а ось братську любов і дружбу відразу, після перших слів думаючої людини...
Російська армія за контрактом, за гроші! їде в Україну вбивати і насаджувати справедливість, за гроші! у них навіть ідеї не залишилося, моралі, ознак людини. Рабські тупі виродки, апендикс цивілізації. За останні майже сто років генетичних експериментів, таборів, масового знищення і вигнання кращих, розумних і світлих людей, таки добилися досконалості - жителі руського міра.  Сірий похмурий злісний натовп, не пов'язаний ніякими людськими зв'язками, здатний об'єднатися тільки в ненависті, неприйнятті чого-небудь. Або просто мовчазний. Готовий віддати дітей і чоловіків за іпотеку, за "бути як всі" і за "все як у людей". Ви не зрозуміли, вам не те розповіли. Так люди не живуть.
 

 
Девіз конкурсу: "Зранку на Дурдомі, ввечері в кожному домі".
 
1. Предмет змагання - написання сатиричного вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня Ведучим, який щосереди оприлюднює ІМХО з цими правилами і темою конкурсу.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підбиваються Ведучим у п'ятницю зранку у вигляді окремого ІМХО.
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше ста двадцяти п'яти тисяч строф (все одно ніхто не читає ці правла).
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться Ведучим з кількості кліків «згоден» під конкретним постом (опція «не згоден» до уваги не береться, хіба що самим автором). За однакової кількості голосів перемагає вірш, який викладався пізніше.
7. Переможець отримує титул кращого Слемака і почесний обов’язок проводити наступний конкурс відповідно до цих Правил.
8. Ведучий не має права викладати конкурсні вірші (але їдкі коменти — може).  
9. У разі непередбачуваних обставин, через які Ведучий не має фізичного доступу до сайту (хвороба, відрядження, бан, похмілля тощо), він може делегувати (довірити) право вести конкурс ВІД СВОГО ІМЕНІ будь-якій особі, зареєстрованій на ДД.
10. У разі невмотивованої відсутності Ведучого на час чергового туру конкурсу (середа-четвер) він втрачає свої повноваження, а обов’язки Ведучого повертаються до переможця попереднього туру конкурсу.
 

© Юлия Гиря [03.12.2014] | Переглядів: 3178

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/12

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook