для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Три дні в історії. Сум і побажання.


Три дні в історії. Сум і побажання.
На сайті Укрінформ є рубрика "Цей день в історії", бо необхідно згадувати, чим жило людство минулими роками.
Дедешники рідко посилаються на неї, а дарма. А от бахрейнські жінки, вочевидь, подеколи на неї заглядають, нмсд. Але про це трошки згодом.
Отож. 29 листопада виповнилось 20 років з моменту першого бомбардування російськими військами міста Грозного. В результаті нього та наступних Грозний було вщент зруйнувано "миролюбцями " та "добро творцями" росіянами.
30 листопада 1939 року 75 років по тому почалась радянсько-фінляндська війна. Хто її зініціював нагадувати не має потреби. Та нмсд, цей день треба вважати днем народження. Днем народження славнозвісних фінських "зозуль", що наводили жах на окупантів. Тож привітаємо українських "зозуль"
1 грудня 1944 року був виданий наказ про створення у НКВС головного управління по боротьбі  з бандитизмом (ГУББ), основним завданням якого була боротьба з націоналістичними підпіллями. З нашої точки зору з національновизвольними рухами України, Прибалтики та Польщі. Отака сумна дата.
Сьогодні день працівника прокуратури. Саме сьогодні, а не в день  народження Шрайка, як я помилково поінформував спільноту напередодні в одному з коментів. А може то прокурори перенесли, бо в тому самому коменті я попереджав про небезпеку зустрічі прокурорів з насвяткованим Шрайком. З нагоди цього дня побажаю всім "чесним прокурам" швидше потрапити за адресою, неодноразово вказаною колєґою Мрачним.
Звісно, кожен також може висловити свої побажання.
Повернемось до бахрейнських жінок.
Колєґа Дюма, що є знавцем жіночої душі, сподіваюсь, мене підтримає.
Нмсд, бахрейнські жінки, що позавчора прочитали повідомлення про Грозний, розібралися, що країна, якою править Х@ло, і є винуватцем трагедії братів мусульман, та й багатьох інших. За це на свій день вони попросили своїх чоловіків на день бахрейнських жінок зробити їм подарунок. Що бахрейнські чоловіки і зробили, опустивши ціну на нафту до 68$.
Отакі були ці три дні в історії.
П. С. Особлива подяка шейхіні Сабікі, дружині короля Бахрейну, засновниці цього дня.
П. С. С. Також побажаємо всім жінкам всіх еміратів належних подарунків від чоловіків королів та емірів.
ЖІНКИ ШЕХІНІ ТА ЕМІРИНІ УСЬОГО СВІТУ ЄДНАЙТЕСЯ!
 

 

 

 

 

© Юрий Апанович [01.12.2014] | Переглядів: 3588
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook