для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

План "Г"


План
Ще рік тому Путін був впевнений, що Україна ввійде в Митний Союз і більше ніколи звідти не вийде. Він тішився від того як йому "геніальному комбінатору" вдалося розвести усіх західних лохів, які вірили в те, що Янукович підпише асоціацію. Хуйло спав і бачив як він входить в історію Рассеюшки у якості великого Імператора, що повернув СССР в форматі 2.0.
Це був план "А". Він провалився.
Після швидкоплинної втечі Януковича Хуйлик зрозумів, що справа пахне "керосином" і, мабуть, найближчим часом Україна не захоче вступати у Ватний Союз. Довелося переходити до іншого плану і захопити Крим. Що ж, з одного боку, звичайно можна сказати, що цей план йому вдався, але цей "бутерброд" в результаті викликав у Путіна жорстку довгострокову діарею у вигляді перших санкцій, додаткових витрат з бюджету, а найголовніше, що через те, що Крим не брав участі у виборах до ВРУ в нашому Парламенті більше немає комуністів і менше колишніх ригів, відповідно менше впливу для Хуйла. Додайте до цього ще і головний біль у вигляді неможливості сухопутного сполучення та перспективу соціальних бунтів у майбутньому, то стає зрозуміло, що на цю валізу без ручки він витратив не мало сил і тепер згорблений, пихтячи мусить її тягти далі. Ну а оскільки Крим - дотаційний регіон, бюджет України від його відсутності на певний період, тільки виграє.
Тому план "Б" теж не вийшов так як хотілося.
Тоді "великий комбінатор", а точніше мілкий довбодятел придумав створити "Новоросію" і відцапати собі майже половину України. Чим закінчилася ця затія ви теж уже знаєте. До жорсткого проносу додалися лишаї, сині мішки під очима, свербіж у дупі, та неприємний запах з рота у вигляді загальносвітової ненависті, потужних санкцій, обвал рубля, падіння цін на нафту і декілька мільйонів долларів на поїздку в Австралію аби потримати на руках коалу.
План "В" - спрацював так само як рушниця, яка стріляє в протилежний бік.
Впевнений, що прямо зараз Кремлівський Хунтік топає своїми короткими ніжками по великій залі і істерично намагається розробити План "Г". Ну що ж... боюсь наврочити, але маючи план з такою назвою Хуйлятку краще відразу повторити подвиг нашого Мустанга, тобто вилізти на шпиль однієї з висоток, а далі з криком "Слава Україні" гепнутись звідти донизу, бо інакше в нього в дупі заведеться їжачок, який буде з ним завжди і всюди, як маленьке нагадування, що не варто бути по життю Хуйлом.
 
Все буде добре українці, не панікуймо, але і не розслабляймося.
Слава Україні!
© Michael623 [22.11.2014] | Переглядів: 4903
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook