для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

АТО-мото...


АТО-мото...
Є така пісня:
"АТОмобілі, АТОмобілі,
усі Піски заполонили..."
Елегантний автомобіль кольору „слонова кістка”, що ви бачите на фото, належить батальйону "ОУН". Перед вами – мрія кавказця, знаменита "шістка" в експортному виконанні, комплектація - "люкс". Всередині - шкіряні крісла, а весь салон богато інкрустований битим склом. Якщо вести автоматичний вогонь прямо з машини, то можна спостерігати грайливе синхронне блимання на гранях а-ля Сваровскі.  
Як бачите, наша „шістка” - майже кабріолет, що дозволяє обходитися без кондиціонера. А якщо ця машинка ще місяць побігає під мінами, то, скоріше за все, про неї вже можна буде написати з чистою совістю - "повний фарш".
А ще цю техніку називають БМП - бойова машина Пісків.
Так що якщо вам треба відтюнінгувати ваше сіре і невиразне авто так, щоби воно таки виділялося в Києві з загального сонного потоку, то можете сміливо довірити його нашому ательє „Піски-мілітарі”. Якість, кількість і різноманітність отворів в тілі машини задовольнять найвибагливіші смаки.
  
До речі, оце, там де шрам над правою бровою, то є дві версії його виникнення.
Перша - здичавілий сепар побачив червоно-чорний прапор, кинувся з сокирою і рубанув по машині. Один раз. Другий вже не встиг. Бо сокиру відібрали, сепару надавали по попі і відправили на кухню чистити картоплю і мити посуд.
А друга - в машину влетіла міна, розтрощила скло і застрягла в торпеді. Торпеду поміняли і машинка стала як нова. Цю версію розповів мені особисто Док. А ви би бачили його чесні очі...
Так що й не знаю, яка версія більш правдоподібна.
Бо в Пісках все можливе...


 
© sampo [21.11.2014] | Переглядів: 3278

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook