для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Древня професія у нашій інтерпретації.


Древня професія у нашій інтерпретації.
"спортсмени та співачки" у попередньому складі врУ все ж були об'єктивно меншим ідеологічним злом для всієї України, ніж свіже-обрані до врУ на хвилі вимог людей "нові " обличчя "акул" пера та майстрів слово-блуду від журналістики.
Ну що могли той співак чи якась там співачка у врУ ? Показати своє справжнє "я", а не сценічний образ, і все одразу ставало на свої місця.
Спортсмен міг вдало "завалити" свого опонента і теж показати нам всім справжній свій "світогляд".
Чого не скажеш про вітчизняну "журналістику", яка тепер буде "правити" бал своїх власників у врУ.
Не секрет, що в Україні всі, абсолютно всі, так звані "засоби масової інформації", то давно вже приватна власність, і власність далеко не кращих людей в Україні.
Чи то телевізійний канал, чи то радіо станція, чи то друкована газета, журналісти від них, за гроші власника, завжди відстоювали і далі будуть відстоювати лише точку зору власника того змі. Хто платить гроші, той і журналістів танцює. Якщо ні, то - "давайдасвіданія".
І то не є щось таке тільки наше, Українське. Таке притаманне всьому світові. Тут лише різниця у цінностях суспільства. Чи вище рівень розвитку суспільства, тим об'єктивнішою може бути і журналістика. А Росія - тут самий яскравий приклад.
А те, що наші "відомі" журналісти за гроші готові на все, можна пересвідчитись по їх перебіганням від одного власника змі до іншого власника змі, до речі, так само, як це роблять і продажні політики-тушки без ідеологічного стрижня.
Використавши "впізнаваємість" журналістів через їх постійну присутність в своїх змі, власники тих журналістів тепер будуть впроваджувати нам "свою" політику. Знаючи хто є власниками всіх змі в Україні, можна уявити яка тепер буде "політика" в Україні.
Прикро, що люди купились на таку "солодку цукерку", дуже прикро.
Без Української ідеології збудувати Українську державу просто неможливо.
А Ви знаєте, яку ідеологію сповідують ті, хто "не може" працювати депутатом врУ за 5 000 грн/мсц ?
© Олександр Башта [20.11.2014] | Переглядів: 2235

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.7/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook