пароль
пам’ятати
[uk] ru

Садопоміч чи самонеміч .


Садопоміч чи самонеміч .
Я довго думав над тим, що саме спонукало чи примушувало мешканців Херсона, Миколаєва, Сум, Полтави інших міст України голосувати на виборах до врУ 26.10.2014 за зовсім невідому для них самопоміч Садового, мера Львова.
Чому ? Які аргументи були у тих виборців, хто ставив свою "галочку" в квадратику самопомочі ?
Що вони взнали такого важливого про мера Львова Садового, якій їм був зовсім невідомим ще до січня 2014, щоб отак, одразу, та на самісеньку вершину політичного олімпу запустити "його команду" нових облич, чесних та не заплямованих ?
Може якійсь приклади політичної діяльності свіжо-збацаної лише до виборів партейки "блок самопоміч" були їм відомі ?
А може тим виборцям була по серцю та душі ідеологія "партії садопоміч" ?
Скажу відверто, що сам пан Садовий, №50 в списку, мені особисто сказав, що ідеологія його партії "блок садопоміч" - консерватизм.
А от вже сама №1 "блоку садопоміч", пані Ганна Гопко, так і не змогла мені пояснити, що таке той їх консерватизм. І мені навіть здалось, що пані Ганна Го від мене першого почула, що у її партії така ідеологія.
Про хлопців у військовій формі з партії"блок садопоміч" я промовчу. Вони в тих партійних списках лише тому, що співачок та спортсменів тепер не модно тягнути в списки, а от люди у формі та журналісти - то тепер як горячі пиріжки в голодні роки.
І тільки одне пояснення цьому "феномену" Українського виборця у мене є - месія,а правильніше, то любов виборця до різного роду месій.
Чим вдало і скористались політ.технологи чергового політ.проекту "партія блок садопоміч".
Але якщо у політ.техногогів така професія - "розвести" людей за гроші замовника, То чому сам виборець так легко повівся на цей "розвод" та купився в чергове ?
І тут у мене знову лише одне пояснення - дуже низькій рівень економічного життя, якій відбивається навіть не у арифметичній, а у геометричній прогресії на рівні аналітичних здібностей виборців, а відповідно і на тому рішенні, яке має прийняти виборець в кабінці, коли "сам на сам" з собою.
 
P.S.
От чим пан Садовий відрізняється від інших мерів інших міст ? Та ні чим. Так само, як і у всіх мерів всіх міст України є ті, хто його підтримує за діяльність та ті, хто його ненавидить за бездіяльність. І все. Лише мер міста, правда для об'єктивності треба сказати. що дуже плідно він, Садовий, співпрацював з януковичем в 2010-2013
© Олександр Башта [17.11.2014] | Переглядів: 2352

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.1/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook