для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Братська допомога...


Братська допомога...
   Пробачте, люди добрі, але іншого слова, крім "обісралися", я придумати не можу. Це я про купівлю вугілля. Прозору, зрозумілу та вигідну.
 
   Ну, домовилися. Ну, купили. Аж у ПАР. Ну, привезли першу партію. І тут почалося. З наших, не таких вже й високих, шоколадних небес, пролунав наказ Генпрокуратурі: "Перевірити! Щось там непрозоро: дивлюся- і не бачу! Розібратися й доповісти!" Там, звісно, під козирьок- та й "розібралися". Як зуміли, звісно, як звикли. Нє, кадри треновані, будь-який бізнес завалять: чого-чого, а це робити при усіх президентах звикли. А щодо "оновлення", чи, не дай Бог, "люстрації", ми вже змовчимо: хоч люструй, хоч не люструй, все одно отримаєш... майже оте, про що ви, римувальники мої, подумали: стару систему під гарними новими лозунгами.
 
   Звісно, домовленість про купівлю того нещасного вугілля було зроблено прозорою- далі нікуди. Результату було досягнуто, в повній відповідності з "височайшим постановлєнієм". Тільки африканці, чи то пак, англійські трейдери, виявилися якимись тонкошкірими: не подумавши, що у нас тут коаліцію треба ліпити, що ліпиться коаліція, за старою схемою, з тераріуму однодумців, які, за давньою звичкою, копають одне одному ями та ставляють підніжки... коротше кажучи, від контракту, вигідного для нашої країни, відмовились. А чого, подумати? Ну, розвлікається народ, ну, гризе одне одного за міністерські посади... Ми до такого звикли: і при Ющенку, і при Януковичу, завжди тільки так. Головне, на вибори з гарними лозунгами вийти, а далі вже, як завжди. Ті ж дєвочки в тому ж борделі. Тільки ліжка під іншим кутом: під оновленим.
 
   Не знаю, кому ще, а мені таки лізе в голову одна дурна думка: усе наша Генпрокуратура зробила вірно, бо така ціль і ставилась: завалити контракт. От і завалили. Звісно, я до пана Президента якось рідко заходжу, мабуть, якщо спитаю, то він мені збре... пробачте, не зможе розповісти усього, чому не можна було купувати іменно оте вугілля та іменно в ПАР. Так що хлопці з ГПУ готують дірочки під ордени.
 
   Зате тепер усе архічудово. Звісно, вугілля знайдено. І його нам готові, по-братськи, продавати ті, завдяки кому й доводиться його, бідолашне вугілля, й купувати. Весь світ накладає санкції на економіку агресора. Весь світ намагається вдовбити в рашистські голови розуміння того, що воювати з сусідами- гріх, неподобство і просто економічно невигідно. Наша країна воює, напружуючи усі, не надто великі, сили. І... купуємо вугілля в Росії? Рятуємо російську економіку? Та ще й не забуваючи дякувати, що "братішки" пам’ятають про нас в тяжку годину, допомагають, чим можуть?
 
   Тепер усе чисто й прозоро. Ура!
© Саня электрик [15.11.2014] | Переглядів: 4252
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/73

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook