для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЧОМУ?


ЧОМУ?
ЧОМУ?
Або 7 питань на які влада обґрунтовано не відповідає, вішаючи локшину на вуха своїм громадянам.

1.Чому держава Україна постачає воду та електроенергію «за копійки» до анексованого Криму (окупантам)? Український бюджет настільки наповнений?
 
2. Чому держава Україна не блокує транспортне та повітряне сполучення до російської військової бази у не признаній республіці Придністров’я? Чи росіяни через Молдову вантажі, в тому числі і військові на базу возять? У нас немає національної гідності? У нас плюють, а влада каже дощ почався?
 
3. Чому до тепер в Україні  працюють російські банки та підприємства з російським капіталом? Чому вони не конфісковані, чи націоналізовані, або хоча б «заморожена» їх робота? Чому б їх не конфіскувати  і на аукціон виставити?
 
4. Чому гривня впала у ціні в ДВА РАЗИ за такий короткий період?  Відповідно, ціни зросли, а громадяни стали в  ДВА РАЗИ біднішими. Адже, МВФ та європейці накидали нам немало грошенят. Та й дотаційний Крим та Донбас не треба дотувати. Товари наші в ЄС без мита йдуть...
 
5. Де дешевий український газ власного видобутку для населення, який «перепродавав» чи то Фірташ, чи то Бойко, про який дуже багато говорили, що його «достатньо» практично на всіх політичних ток-шоу у часи правління Януковича? Тепер нова влада його перепродає?
 
6. Державна ЕК «Центренерго» закупить до кінця 2014 року 509 тис. тон  російського вугілля по 80 дол. За тонну для потреб трьох своїх теплоелектростанцій. Це як? Вугілля у ПАР закінчилось? Чи Росія не окупант?
(http://economics.unian.net/energetics/1009112-ukraina-kupit-polmilliona-tonn-uglya-v-rossii.html)
 
7. Чому безоплатно постачається газ та електроенергія в окуповані частини Донецької та Луганської областей? Це ж гроші з і так порожнього  бюджету? Це така сильна впевненість у «псевдо мирному  плані», що  поверне окуповану частину, чи спосіб добре заробити списавши енергоресурси на воюючу анексовану територію?
 
P.S. Відповіді-гіпотези на ці питання має кожен свої, але в мене висновок напрошується з класики …Неначе люди подуріли…(Т.Шевченко)
© Babinets V. [15.11.2014] | Переглядів: 4116

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook