пароль
пам’ятати
[uk] ru

Огляд преси


Огляд преси
Починаємо:
 
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що українська влада не буде відвойовувати регіони на сході України, контрольовані проросійськими бойовиками.
Як повідомляє російська редакція DW, про це він сказав німецькій газеті Rheinische Post.
"Така воєнна операція торкнулася б також і цивільного населення, наших українських співгромадян", - цитує видання главу МЗС України.
Клімкін заявив, що українська влада планує і далі дотримуватися режиму припинення вогню (!!!) й продовжувати пошук політичних рішень у конфлікті.
У випадку, якщо підтримувані Росією сепаратисти знову почнуть атакувати позиції української армії, вона дасть їм гідну відсіч, бо за останній час її боєздатність суттєво зросла, сказав Клімкін.
"Сьогодні в її лавах тисячі солдат, які можуть боротися й уже довели це", - заявив голова українського зовнішньополітичного відомства.
Він також дав зрозуміти, що Україні найближчим часом знову знадобиться подальша фінансова допомога Заходу.
 
Як зрозуміти цю офіційну заяву офіційної особи? Як оцінити? Пан Клімкін у нас ще й міністр фінансів, позаяк про фінансову допомогу Заходу він тільки й говорив? Більше аніж про війну (не про АТО!) на Сході України.
Простіше прислухатись до «гласу народу» (без купюр):
 
*** Це вже аут.
далі нікуди
Проросійська кліка порошенок-ложкіних клімкіних все здає кацапам.
Скажімо так - вже всю країну здає. ***
 
*** Міністр ЗС, знаючи прекрасно обстановку на Донбасі, заявляє про якесь "політичне рішення"
хай приїде в селище ПІски і переночує в бліндажах хоч одну ніч з солдатами ( під час чинного перимир"я). ***
 
Йдемо далі:
 
Генеральська комісія із Міністерства Оборони України несподівано прибула на передову і наказала вилучити зброю в українських військових.
Про це повідомив український прикордонник, котрий разом з товаришами знаходиться зараз під Волновахою Донецької області.
"Нас навмисне роззброюють, щоби ми не могли здійснювати опір російським військам і терористам", - переконаний він.
          Василь Терещук, м.Львів
 
Закінчуємо:
 
П'ятниця, 14 листопада 2014, 09:58
Після невдалого штурму на лівому фланзі Дебальцевського плацдарму бойовики підтягли свіжі формування й бронетехніку до Чорнухіного.
Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук 14 листопада в Facebook
"До лівого флангу Дебальцевського плацдарму (район Чорнухіно), після невдалого штурму, супротивник підтягнув свіжі формування. З районів Стаханова й Алчевська перекинуто бронетехніку (до 6 танків і до 10 інших бойових броньованих машин)", - пише він.
 
Робимо висновок: МИ ВОЮЄМО, ЗАХИЩАЄМОСЯ!
Не вірите? А даремно:
Партія «Народний фронт» у «Блок Петра Порошенка» обговорюють питання створення у Верховній Раді України комітету у справах окупованих територій
Про це у своєму «Фейсбуці» написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.
«Був вчора на Еспресо.TV разом з депутатом від блоку Порошенко Єгором Фірсовим. Обговорили ідею створення в новій Раді комітету у справах окупованих Росією територій - Криму і Донбасу. Я палко підтримав таку ідею, оскільки вважаю, що нам належить дуже велика і важка законотворча та практична робота по врегулюванню проблем, які стали перед Україною після початку російської агресії в лютого цього року», - написав Геращенко.
Від повідомив, що до нового Комітету від «Блоку Порошенка» можуть увійти корінний донеччанин Єгор Фірсов, житель Горлівки Артур Герасимов, від «Народного Фронту» - Костянтин Матейченко, від «Самопомочі» - жителі Донецька Семен Семенченко та Наталія Веселова, від «Батьківщини»  - корінний кримчанин Андрій Сенченко, від мажоритарників - самовисуванців - наприклад, Сергій Тарута, інші депутати, «яких з окупованими територіями пов'язують ділові або історичні зв'язки».
«І вже цей комітет, публічно і прозоро буде від імені українського народу розробляти Закони, що регулюють життя на стику окупованих територій та Вільної України, а також займатися наведенням там порядку, після того як ми звільнимо Донбас і Крим від окупантів», - зазначив Геращенко.
 
Підводимио риску. Допоки ми звільнимо Донбас і Крим від окупантів «корінні жителі» будуть представляти ці, так би мовити, окуповані території у вищих органи державних влади. Доволі вишукано! В народі кажуть: дужевжехитровимахано…
 
Ось так. Мирно, ПРИЙМАЮЧИ ЗАКОНИ, ми обов’язково «переможемо». На всіх фронтах, включно на фронті боротьби з корупцією, на фронті «коаліціади», на Східному фронті також. На всіх!...
 
Отож бо і воно.
 
P.S. Міністр оборони п.Полторак прямо, без екивоків, сказав: «Нам потрібно готуватися до ведення бойових дій.» ГОТУВАТИСЯ! От якби усі там нагорі думали і діяли так само. Браво, міністр! Це вселяє надію в нашу перемогу.
СЛАВА УКРАЇНІ!
© MVF [14.11.2014] | Переглядів: 1676

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook