пароль
пам’ятати
[uk] ru

КОМЕТА


КОМЕТА
Пару добів тому мені запропонували відкрити на ДД мафіозний клюб юних натуралістів.
 
Я на це не маю повноважень. Але поки Р.Шрайк десь поза сумашєдшім  домом, або просто приколюється, ризикну звернути увагу персоналу ДД  на нєбо.
 
Вчора якась залізяка, що була катапультована з планети Земля в знаковому 2004 році,  прикометилась вперше в історії людства. В багатьох лилися сльози, хтось витирав шмарклі. Адже 500 000 000 км - це в мільйон разів далі, ніж від Києва до Донецька.
 
Нагадаю – що воно, людство,  є результатом  спільного експерименту панів, панянок, тварин, пташок, фруктів... Адама, Єви, змія, яблука,  а потім ще Дєви Марії, Йосифа, пташки миру, Понтія, 12-ти штук  апостолів, в тому числі Іуди, потім до цього експерименту заднім числом долучився Чарльз Дарвін з його кроманьйонцями з залізно-кам'яними сокирами та вегетаріанськими неандертальцями. Перемогли ті, що з сокирами, тобто ми.
 
Зараз експериментує ще одне створіння з відхиленнями у спіралях ДНК.
 
З одного боку –  останній (сподіваюсь) експериментатор конвульсивно наркоманіє від крові, вбивств, вибухів, вантажів-200.
 
З іншого – людство сіло на Комету. Вчора.
 
Сльози радості. Сподівання, що ось-ось знайдуть там заморожені сперматозоїди та сплячі яйцеклітини, розморозять, і через 9 місяців у штучному контейнері з’явиться чувак, або чувіха, який або яка коли трохи підросте (сподіваюсь, що вчені не забули про харч для малят, чіпси та снікерси на тому мєждупланєтному кораблі), вивчить клавіатуру того залізного модуля, зкерує його до планети Земля і через якихось 20 років приземлиться, приукраїниться десь біля Макарова, де його в захваті, зі сльозами на очах будуть зустрічати в тому числі ветеранські баби й діди з сайту Дурдом в повному складі. А я буду вкотре витирати шмарклі.
 
Адже ту комету відкрили українці.
© Аргум [13.11.2014] | Переглядів: 4799

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook