пароль
пам’ятати
[uk] ru

Обращєніє к общественності Донбасса


Обращєніє к общественності Донбасса
(по поводу “Обращения общественности Донбасса к руководству Украины”
Источник: http://dnr.today/news/obrashhenie-obshhestvennosti-donbassa-k-rukovodstvu-ukrainy/ | Пресс-центр ДНР © http://dnr.today)

Прочитав ваше звернення до руководства України. Ніби на общєпонятном язикє написано, а я нічого не понімаю. Хоча мій батько - вчитель руссково язика і літєратури, та й взагалі, як це один православний не зрозуміє іншого?

А не понімаю, і гаплик!
 
Крутив я ваш лист і так і сяк, під різними кутами дивився - і під кожним углом одне нєпоніманіє.
 
Угол пєрвий.
Років ...надцять я чув "Донбас корміт страну". А тут раз - і власних пенсіонерів прокорміть не може. Хтось бреше. Або ви тепер прибіднюєтесь, або всі оці роки ви голою сракою світили, а хвалились шо то достатки блистять. Корочє, братва, опрєдєлітєсь.
 
Кут другий.
Опять нєпонятка. "Наші пєнсіонєри єзділі забірать пєнсіі на територи, подконтрольниє украинской власти". А ви не брешете? Як це русскоязічниє жітєлі виживали на правосєко-бандерівській території?
Шо, нікого з автобуса не зняли і в нацгвардію не запроторили? Не розпяли? В рабство, зрозуміло, старих брати не хочуть. Але що  - нє сожглі і нє ізнасіловалі?  Чи вони по приїзді, як в старому анекдоті на запитання, «шо  с вамі сдєлалі?", відповідали "меня сожглі, остальних ізнасіловалі"?
Нє, шось ми ся видить, шо такий секс-туризм неможливий, і ваші пенсіонери файно жили без пенсіїї і досі. Альбо-альбо, опрєдєлітєсь.
 
Угол третій.
Термінологія. Повно неологізмів.
"Прєзідєнт України"? Не "главарь хунти"? Не "жидобєндєра"? Офігєваю! Шо ся з вами стало? Чи то з голодухи, чи від нестачі стєкломоя так риторика помінялась?
"Європєйскіє політікі"! О як! А чо не  "піндоси с європідєрамі"?
"Пєнсіонєри Луганской і Донєцкой області". Ето гдє такіє? Да, в складі України є така територальна одиниця як область. І в кожній області виплачують пенсію. В країні війна, біда, "нікто ужє нє корміт", а пенсію виплачують. Дехто бреше, що навіть руськоязичним виплачують! Так що в "областях" з пенсією все добре.
А в складі Лугандону, тьфу, ДНР та ЛНР хіба є області? Какіє? Так що про кого це ви пишете? - ХЗ. Опрєдєлітєсь.
 
Кут четвертий.
"пенсионные сбережения – это деньги самих людей, отложенные ими за всю трудовую жизнь, отданные государству на хранение и приумножение"
Давайте "рассуждать логічєскі" як в фільмі Рязанова. Наймолодшій панянці-пенсіонерці зараз 55. Україні - 23. 55-23=32. О! Відкладати дєньгі Україні вона почала в 32 роки. А до того? Правильно, небіжчику СССР! Не менше 10 років віддавала. Найліпшіших років, за якими до тепер згадує, аргументовано доказуючи що "в СССР било всьо, даже дєфіціт", "цєллюліта нє біло", "водка стоіла 4 рубля", "зуби билі золотиє", "Горловка била чащє".
Занесло, вибачєйте. Вертаємось до наших баранів, упс, пенсіонерів. Получається, що третину і більше своїх отложєній вони залишили в СССР, правопріємніком которого є -  правильно, вєлікая Россія, котру так кликали ваші підопічні: "Россія пріді"!  Так що у мене є встрєчна пропозиція - пишіть лист до Путіна. В принципі, ніц нового вам писати не треба, хіба звернення поміняйте. І всьо! А пенсія в Росії вища, вродє, нє? Я би й сам такого листа написав за своїх батьків, та боюсь що замість "прєзідєнт Россіі" рука сама "хуйло" виведе. Зіпсую всю задумку.
І буде у них комплексна пенсія російсько-українська. Довгожителям повністю російська (83рокіи - 23 роки=60 років, повністю расєйскій стаж), молодшим 50 на 50. Ляпота! Рублями! Посконними деревяними! Как когда-то! Нашо вам та гривня? Ше й з Шеченком? А незабаром вийде купюра 1000грн, як думаєте, хто на ній буде? Во-во, він Бєндєра! А як глянете на просвіт, то на водяному знакові, о ужас, Ярош просвічує!
Так шо лишіться того ровера, просіть у хуйла. (ну, ви зрозуміли в кого, в мене в компютері автозаміна стоїть,  досить набрати "Пу.." а воно тобі ціле слово вставляє).
 
Пятий угол.
Якого вас заставляють шукати ваші економісти в папахах.
Я - працюю, заробляю, як можу, на життя. Більше третини свого прибутку я сплачую в пенсійний фонд - віддаю СВОЇ ГРОШІ УКРАЇНСЬКИМ пенсіонерам. Не в шкарпетку відкладаю собі на старість, віддаю.
А куди діваєте свій прибуток ви, захисники пенсіонерів? Віддайте своїм! І все, проблема знята!
Я плачу своїм співгромадянам. Не дивлячись, чи вони православні чи католики, чи мусульмани. Не випитую про їх національність, колір шкіри.
А ви вважаєте себе лугандонцями, росіянами, зулусами - ваша справа. але годуйте своїх зулусів самі.  А  "і рибку зїсти і ..." не вийде. Опрєдєлітєсь, чи шо?
 
Ось така ... малята, казав ше за Совєтів дід Панас.
© romicus [13.11.2014] | Переглядів: 5430

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.3/90

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook