пароль
пам’ятати
[uk] ru

АТО? А ТО!


АТО? А ТО!
Незабаром повідомлення про ввід рашистських війск на територію України будемо слухати, як "прогноз погоди", до тих пір, допоки однотуровый президент буде ставити свої особисті інтереси (свої фабрики, заводи, банк...) вище інтересів України. Якщо влада знає, що кордони пересікають путлєровскі війська, чому не дають команду на їх знищення? Мабуть, якби в їх дім залізла усяка нечисть, відразу би пішли відвойовувати своє добро, а тут, навіщо?, Україна велика - на всіх вистарчить.
 
Росія незаконно відправила в Україну вже шість "гуманітарних конвоїв". При цьому українська влада не втомлюється підкреслювати, що ці колони доставляють не зовсім тільки гуманітарні вантажі. Так, з 10 машин останнього російського "гумконвоя" 7 виявились бензовозами. РНБО заявила про те, що " гумконвої" зокрема завозять техніку и продукти для боєвиків и вивозять загинувших.  
Ось Росія знову погрожує Україні черговим "гуманітарним" конвоєм…
 
Результати «конвоїв» зафіксували вже навіть співробітники спец-моніторингової місії ОБСЄ:  http://www.osce.org/ukraine-smm/126483  
І що ж вони зафіксували? А ось що: в Донецьку і в Макіївці більше 40-а вантажівок і автоцистерн (19 КамАзів без номерів, котрі вели на буксирі 122-мілімітрові гаубиці с військовослужбовцями в темно-зеленій формі без розпізнавальних знаків, 15 КрАзів і 1 БТР). Пізніше, в суботу в день, в 7-ми кілометрах від центу Донецька ними було зафіксовано пересування 9-ти танків: 4-х Т-72 і 5-и Т-64.
 
Російська влада нам скаже, що це «відпусники», або колона, що «випадково заблукала».
Вочевидь в Росії є окрім «вєжлівих чєловєчків» ще й «невидимі війська»
 
А Європа і на цей раз промовчить і далі будуть збирати факти, поки рашисти до Києва не дійдуть. Яка зручна у них Європейська позиція!
 
Підводимо риску:  «Падводная лодка в стєпях України пагібла в нєравном ваздушном бою!»
© MVF [10.11.2014] | Переглядів: 1874

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook