пароль
пам’ятати
[uk] ru

НЕ ВІРЮ! (майже по Станіславському)


НЕ ВІРЮ! (майже по Станіславському)
Думки щодо результатів виборів до ВРУ.
 
Думки наші, народні. Що думають тіпа-алігархи, котрі, власне, ці вибори і профінансували, себто по-суті провели, ми не знаємо. А ось що думаємо ми з цього приводу:
- Народ стояв, стояв, Майдан був, а складається таке враження, що все пішло в нікуди. В пустоту… «Опозиція» в парламент пройшла, пройшли ті, котрі там не повинні були бути – більше 60-и тіпа аппазіціонєров, котрі голосували за відомі «закони» від 16 січня незабаром будуть приймати присягу народного депутата ВРУ. Їм давно пора бути зарештованими за цей та ряд інших злочинів, а вони… Хто ж це так їм посприяв? Цікаво, цікаво!
- Не віримо в те, що ВО «Свобода» не пройшла до ВРУ. Більше всього на Майдані їх загинуло, більше всього їх зараз на передовій. Щось важко віриться, що народ наш такий невдячний.
- Образливо за Гриценка. Такий розумний, серйозний чоловік. Він чесний. Немає в нього таких грошей щоб заплатити за всі ці вибори. Правила виборів потрібно міняти. Давно вже пора.
- Нічого не поміняється від тих виборів. Це як тасувати одну колоду давно уже засмальцьованих карт. Так, нагорі на цей раз опинились інші карти, проте, це одна й та сама колода. Колоду треба міняти.
- Ми всі (окрім тіпа-алігархів та їх холуїв) очікували зміни влади, а зміни влади так і не відбулося. На жаль…
 
Ось такі дуже сумні думки…
 
Щоб ми побажали ВРУ 8-го скликання? Мабуть, тільки одного – пошвидше саморозпуститись, позаяк обиралась вона по старим правилам, бал на них правив великий, читай – олігархічний капітал, і інтереси простого народу там аж ніяк не представлені.
 
Неможливо без сміху спостерігати за тою «коліціадою». Ганна Гопко від «Самопомочі» пообіцяла, що скоро (дуже скоро!) «вони» напишуть коаліційну угоду і всі ми заживемо. Заможньо і щасливо. І ще вона сказала, що нам усім не треба панікувати, а об'єднатися. Навколо кого і чого? Ми так зрозуміли, що навколо тих 60 реформ Петра Порошенка. І тоді, десь з 2020 року ми почнемо починати (з початку, ясна річ!), з самого початку жити по-новому. Егеж.
Якось незручно питати: «Петро Олексійович, а до 2020 року що нам усім робити? Як вже зараз вижити пенсіонерові на одну тисячу гривень (при сьогоднішніх цінах і тарифах!), вчительці – на півтори тисячі гривень, де взяти гроші на навчання молодому здібному хлопцю чи дівчині, якщо їх батьки наразі безробітні, і де зрештою їм потім, якщо таки отримають дипломи, знайти роботу за фахом?» Я вже не питаю, як Головнокомандуючого, – чи до 2020 року ми завершимо, накінець, те АТО, якщо завершимо? І як завершимо? Але це тема вже зовсім іншої розмови…
 
ВРУ 8-го скликання. Напрошується аналогія про те, що вона теж недолуга, як і Windows 8. Це навіть Біл Гейтс, засновник «Microsoft» визнав. Отож бо і воно.
© MVF [10.11.2014] | Переглядів: 3160

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook