для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вишиватнитники це совки, чи зрадники? Чи може ідіоти?


Вишиватнитники це совки, чи зрадники? Чи може ідіоти?

 
Читаючи панічні дописи вишиватників бачу якісь дивні речі:
 
1. Вишиватник вам обов'язково розповість, що армія в Україні гола, боса, не озброєна. Що генштаб продажний, вище керівництво країни всіх здає, а Пєцавсєхліваєт.
 
Однак тут жє повідомить вам, що ворог озброєний до зубів і прекрасно екіпірований.
 
Завершить цей діалог вишиватник обов'язково парадоксальним висновком:
Перемир'я це ЗРАДА, перемир'я потрібно негайно припинити і оголосити війну та ввести ВС.
 
При цьому яким чином на думку вишиватника, гола і беззбройна та зраджена керівництвом армія буде воювати з озброєним до зубів ворогом не ясно. Також неясно чому президент котрий як вишиватники переконані всєхсліваєт не вводить ВС, адже він при ВС матиме більше повноважень і зможе зливати куди ефективніше? pardonshok
 
2. Кожен вишиватник впевнений що президент України всіх зрадив, всіх сліваєт і робить це навмисно, йому ж вигідно щоб Україна була слаба і програла.
 
Якщо ви попросите пояснити для чого це потрібно президенту, вишиватник одразу видасть вам на гора байку про шоколадні фабрики в Липецьку.
 
І в ці тезіси вишиватника ви жодним чином не зможете спростувати.
Логіка тут безсильна, адже наприклад довід про те, що окрім фабрики в Ліпецьку у Рошен є фабрика в Клайпеді (Литва) та Bonbonetti Choco (в Угорщині) і за логікою вишиватник мав би доводити що Порошенко продавсь ЕС, адже платоспроможність населення там вище, а значить активи тих фабрик вартують більше. pardon
Однак кожен вишиватник скаже вам що тіки фабрика в Ліпецьку дорога Порошенку настільки що він все за неї продасть biggrin
Також від вишиватників ви не доб'єтесь аргументованої логічної відповіді на наступну їх тезу КРИМ  ЗДАВ  ЗДАСТ І  ДОНБАС............... адже не ясно для чого Порошенко здавати Крим якщо там є його актив Севастопольскій морскій завод suicide_fool-edit
 
3. Про здачу Криму і Донбасу у вишиватників логіка ще блискучиша.
З одного боку вони вимагають НЕГАЙНО  розпочати військові дії і звільнити Крим і Донбас. Однак одразу ж вимагають відгородити Донбас тому що там живуть ватніки.
 
І скільки не намагаюсь знайти в лексиці вишиватників логіку не знаходжу. Вона якась викривлена, совкова якась.
І не ясно чи то в них від паніки чи то від дурості чи то вони свідомо хочуть підіграти Блядіміру Блядіміровичу Хуйлу сіючи паніку?
 
І що мені найбільш не зрозуміло так це те чому вишиватники критикуючи владу і звинувачуючи її у зраді, самі лишаються преспокійненько сидіти вдома?
Чому не їдуть в Хуйлостан скидати тамошню владу, створювати диверсії, та просто тролити хуйлостанців дзвінками про замінування (як це роблять їх колеги ватніки з Лугандону)

Декотрі вишиватники як я дізнавсь навіть на вибори не пішли, щоб спробувати обмежити цю (на їх думку) зрадницьку владу.
Можливо вони таки ідіоти?
Кажуть, що
Две с половиной тысячи лет назад в Греции «идиотами» на общественных собраниях вежливо именовались граждане, которые не занимались политикой, не принадлежали ни к какой партии, а вели тихую мирную жизнь.
Може вони теж просто отакі ідіоти?
© Слово [05.11.2014] | Переглядів: 2284

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.4/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook