для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

На близьку перспективу у нас є два шляхи ..


На близьку перспективу у нас є два шляхи ..

Сбробую швиденько накидати, поки не забув ..biggrin
 
23 роки ми користувалися радянським устроєм .. Це коли ключова фігура знаходиться на верхівці управління, і це управління витікає з Печерська і дотікає до самого останнього селища, щоправда вже у вигляді місцевого самоуправства ..
 
Ця система досягла свого апогея за Януковича і вже збиралася техесенько вмирати, аж тут на наших теренах з’явився Путін ..
 
Якби Путін не прийшов, то наше природнє самоврядування розпочало б свою переможну ходу з Запада на Схід. І за 10 років Україну важко було б впізнати.
 
А тепер важко уявити, як громади зможуть забрати більшу частину повноважень у Печерська на свою користь і тим самим переформувати систему управління. Адже під час такого реформаторського токування українців Путін може здійснити свої імперські наміри.
 
Тому суспільство має зробити вигляд, що воно прагне сильної держави .. Тобто, всі ми перед Путіним тіпа сплочуємося навколо Президента ..
 
Але ж виникає ключова проблема навіть на цьому шляху – теперішній наш Президент-миротворець не справляє враження сильної фігури, якої у ці скрутні часи потребує нарід за сюжетом нашої долі ..
 
Що може робити Путін? Він може користатися слабкістю нашого Гєнсєка. Він почне наносити поразки нашім військам, разом з тим ми будемо втрачати території ..
 
І ось на певному етапі поразок терпець модернізованих еліт урветься і Порошенку запропонують піти собі з миром .. І одночасно запропонують Тимошенко пристати до обов’язків Президента .. Ну, вибачте, шановні дурдомці, іншого претендента на булову у нас немає (якщо брати до уваги не амбіції претендентів, а їхні спроможності тимчасово об’єднати країну і успішно протистояти Путіну).
 
Припускаю, що життя може піти зовсім іншим шляхом. Але я його поки що просто не бачу.
 

 
© Карт [04.11.2014] | Переглядів: 1255

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.9/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook