для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що потрібно Хуйлу.


Що потрібно Хуйлу.
Багато експертів пишуть якісь дивні речі типу Хуйлу потрібне нове Придністров'я, Хуйлу потрібний сухопутний коридор до Криму, Крим Хуйлу потрібний щоб підвищити рейтинг.
 
Шановні експерти:
1. Срати Хуйло хотів на свій рейтинг. Якщо країна йде шляхом північної Кореї чи там пародії на СРСР то там рейтинг взагалі похуй. В вождя буде такий рейтинг який йому намалює телебачення, а телебачення намалює такий як скаже вождь.
 
2. Хуйлу на хуй не потрібен ні Крим, ні нове Придністров'я ні сухопутній коридор на Крим. Йому непотрібні ані якісь Харькови ані Одеси. Йому потрібна ІМПЕРІЯ (відродження РІ чи СРСР в обліку РІ) чи ще якась хуйня подібного роду. А для цього йому потрібно  знищити  Україну. Тож якій шлях він для оцього обирає залежить виключно від того що він вважатиме найбільш ефективним для досягнення цієї мети.
Якщо вважатиме що нове Придністров'я потрібно то буде працювати в цьому напрямку, вважатиме що сухопутний коридор щось додасть в наближенні до мети почне його робити. Так було і з Кримом. Вважав що ось захопить, а решта саме посиплеться до долу. А якщо раптом завтра Хуйло, навпаки, вирішить що для знищення України йому потрібно припинити війну і почати розвалювати Україну з допомогою якоїсь нової опозиції то він припинить війну і т.д. і т.п. речі.
 
Тож для того щоб не дозволити Хуйлу досягти його мети потрібно:
1. Готувати захід (США і ЕС) до прийняття рішення по відкритій військовій допомоги Україні. Як мінімум захистом НЕБА над Україною як максимум до повноцінної третьої світової війни. Адже Хуйло всіляко останнім часом показує заходу:  НЕ ЛІЗЬТЕ, ЦЕ  МОЄ. Саме тому бомбардувальники Хуйлостана все частіше літають біля кордонів ЕС, з човнів злітають балістичні ракети, а "Тополь" демонструє боєготовність. Стратегічна мета Хуйла тут просто: Коли він почне атаку на Київ, домогтись від Заходу лише крайньої стурбовоності і занепокоєння і жодних практичних дій. (Те що вину свою бездіяльність захід потім перекладе на Україну в мене не викликає сумнівів, вже не раз впродовж року такі голоси з заходу лунали).
 
В підготовці західного громадянина до війни з Хуйлостаном могли би допомогти українські діаспорянє. Але на прикладі ДД, бачу, що такі не проявляють ініціатив в своїх країнах, а вважають за краще підігравати Хуйлу створюючи в українському сегменті Інтернету хвилі паніки з гаслами ВСЬОРПРАПАЛОПЄЦАВСЄХСЛІВАЄТ. pardon
 
2. Готувати українську армію. В цьому сенсі чим довше триває друга фаза війни України з Хуйлостаном (Перша фаза війни називалась АТО, друга фаза називається "перемир'я", третя скоріш за все називатиметься БОРОТЬБА  ЗА  МИР  В  УСЬОМУ  МИРІ), так от поки ми не перейшли до третьої фази треба щонайдовше тягнути другу. Друга фраза дозволяє ПРОВОДИТИ  РЕФОРМИ. ПОСИЛЮВАТИ  АРМІЮ, в цьому головна вигода і задача цієї фази.
 
Всі хто говорить про війну тепер і зараз з ініціативи Україні мають пам'ятати історію. Колись таке вже було. І що? Пішовши на ганебну передишку та отримавши її, більшовики не лише перемогли, а і знищили ворога влаштувавши революцію в його країні. Якщо хто не зав? Про це можна почитати наприклад тут:
Сталин - БРЕСТ-ЛИТОВСК, 1918
Электронная библиотека
http://stalinism.ru/elektronnaya-biblioteka/stalin-balayan.html?start=3

 
23 февраля Я. Свердлов огласил на заседании ЦК, на котором присутствовало 15 человек, новые, гораздо более тяжёлые германские условия заключения мира. В.И. Ленин предложил эти условия подписать. «Левые коммунисты» вновь выступили против. Против подписания выступили Ф. Дзержинский, М. Урицкий и ряд других членов ЦК. Ультиматум германских империалистов был настолько тяжёл, что даже И.В. Сталин, всё время поддерживавший В.И. Ленина, внёс предложение – мира пока не подписывать, а попытаться вновь начать переговоры с германским правительством: «Вопрос стоит так: либо поражение нашей революции и связывание революции в Европе, либо же мы получаем передышку и укрепляемся... Если Петроград должен будет сдаться, это будет не сдача, а гниение революции. Либо передышка, либо гибель революции – другого выхода нет».
 
И тут В.И.Ленин в ультимативной форме заявил, что если ещё будет продолжаться политика революционной фразы, он «выходит из правительства и из ЦК»: «Сталин не прав, когда он говорит, что можно не подписать. Эти условия надо подписать. Если вы их не подпишите, то вы подпишите смертный приговор Советской власти через 3 недели».

От і ми маємо самі провести реформи, укріпити армію і лише тоді створювати умови для боротьби з ворогом у відкритому протистоянні.
Крім того не варто забувати, що ворог і сам може почату нову відкриту фазу війни з дня на день. Адже Хуйло завжди хоче мати кращі умови на переговорах, а він саме збирається 19 листопада в Австралію.
 
3. Ну, а тим хто хоче війни вже зараз, вважає, що Пєцавсіхсліваєтвсьопрапало, то прошу панове перестати нити, а підняти сраки з дивану і їхати в РФ. Що робити? Ну можу показати аналогії з Україною:
- Всі пригадують як даунецькі терористи підривали залізничні шляхи? Вбивали наших вояків далеко поза зоною бойових дій?
- Всі пригадують як в Києві Лугандонці (телефонуючи прямо з Донецьку-Луганську) "мінували" вокзали, торговельні центри, станції метро, що створювало перебої в руху транспорту і взагалі..................
Та що мені вам казати, ви ж такі розумні..................
© Слово [03.11.2014] | Переглядів: 1890

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.1/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook