для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Моє невелике ІМХО що до "виборів" Новососсии


Моє невелике ІМХО що до
Схоже що вибори так званої Новососсии все таки відбудуться і після цих виборів можливе два варіанта розвитку подій:
 
Варіант 1: Вибори пройдуть, Росія їх визнає але особливо втручатись в подальший розвиток подій на тій території не буде, тобто вона буде і далі надавати зброю та найманців але повномасштабного вторгнення не буде бо Путин побоїться подальших санкцій і ще більшої ізоляції. Тоді територія яка підконтрольна терористам, так звана Новососсии буде замороженим конфліктом, щось на зразок Придністров'я, тобто Росія їх визнає але приєднувати до себе не буде, а терористи і далі будуть грабувати і стріляти в усіх хто їм не сподобається.
 
Варіант 2: Вибори пройдуть, Росія їх визнає і після цього так званий "парламент", міністри, главарі чи хто там в них буде, публічно попросять Путіна приєднати їх до Росії і захистити від "карателей" і правого сектора, тобто ввести війська. І тоді почнеться вже відкрите повномасштабне вторгнення але я гадаю що воно буде не одразу. Спочатку Путін збере Думу Росії, там всі в один голос проголосують за приєднання нових територій до РФ, а потім вже буде перекидання військ, щось на зразок того як це було з Кримом. І потім уже яку б стурбованість не висловлювали країни ЄС, США та наші високопосадовці, це вже нічого не змінить, бо після цього вже ніхто нові мирні переговори вести не буде, це в же буде частина території Росії. Але на цьому Путін не зупиниться, потім він почне рухатися далі але вже не з допомогою якихось наркоманів та п'яниць з Донбасу, а з добре підготовленою регулярною армією РФ.
 
Отже, якщо наші новобранці не будуть засліпленні власними амбіціями і тим хто яку посаду займе, а вчасно відреагують на це (на ці псевдо вибори) і приймуть відповідні рішення, а не просто скажуть що вони ці вибори не визнають або приймуть ще якийсь закон "Про нові тимчасово окуповані території", то можливо нам вдасться хоча б  зберегти ситуацію на тому етапі на якому вона є зараз.
 
© воразА.М [01.11.2014] | Переглядів: 1310

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.5/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook