для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Порох зливає Україну чи Хуйло зливає Росію?


Порох зливає Україну чи Хуйло зливає Росію?
Те що має Порох цілком прогнозоване.
23 роки корупції, котра не виникла "ВДРУГ", а зародилась ще в радянські часи почавши квітнути в епоху застою і давши ягідки вже тепер.
Те як він порається з ситуацією?
Особисто я поставив би 4 з мінусом (по 5-ти бальній шкалі).
Тоб-то все не так як могло бути погано і набагато краще чим зазвичай в нас бувало.
Так викликають питання декотрі призначення, декотра повільність............ проте ХЗ, наприклад я не знаю кого можна порадити краще і як той кращий повівся б в ситуаціях котрі були.
 
Загалом по Порошенко в мене є тверда впевненість, що Україну він зливати точно не збирається і робить що може для її збереження і вирулювання з тієї ситуації в якій ми всі опинились.
Загалом діяльність Порошенко це РЕАКЦІЇ  НА  ЗОВНІШНІ і  внутрішні впливи. Тобто реакції і власні ініціативи на упередження ситуації йдуть приблизно 60/40, а на початку весни це було щось 90/10.
Дуже добре працює наша дипломатія. Респект Клімкіну. Це здається кращий блок поки що у влади. Але і там є проблеми. Багато дипломатичних вакансій ще не заповнені. Отже по цьому можна судити про кадровий голод в країні..................
Основні претензії до Порошенко лише по ПОВІЛЬНОСТІ проведення реформ і це може мати вирішальний результат.
 

А от з приводу Хуйла Блядіміра Блядіміровича питань більше.
Ну от наприклад уявіть, що він не поліз на Крим і не почав потім війни, а натомість зайнявсь би мобілізацією внутрішніх агентів впливу і економічного шантажу.
 
Що він отримав при війні і без війни:
- Так при війні в нього виріс рейтинг популярності в Росії (але та штука мінлива)
- Так він наче приростив території до Росії (але таке прирощення не визнав світ. На думку світу можна правда не зважати поки ти в силі, але далі.........)
- Так він насрав нам по саме ніхочу і продовжує це завзято робити далі. (але те що нас не вбиває робить нас сильнішими.)
 
А от далі йдуть самі мінуси.
- Санкції почали реально діяти (а це рано чи пізно вплине на рейтинг. Отже мінлива штука............)
- У ВР без війни найнапевніше знову був би результат близький до 2005 року Незначна перевага демократів (котрі люблять сваритись між собою) та значна фракція ригокомуніздів котрі вірно служили би Москві. І економічний шантаж Москви вже не можна було би списати на війну, наш уряд би почував би себе набагато гірше.............
- Фактично Хуйло цією війною озброїв російських фашистів (всі оті російські нацболи, нацисти, кізякі та інші їм подібні) вони ж 100% активно шпигують зброєю саму Росію ще більше чим в нас.
 
Отже плюси є в нього але вони досить непевні і запросто можуть зійти нанівець.
Натомість мінуси стабільні і реальні, а головно довготривалі.

Тому як на мене, якщо дії Хуйла не знищать Україну і нам вдасться вистояти, то вся ця ситуація знищить саму Росію. І на кінець ми матимемо реформовану державу і модернізовану армію, а вони отримують всю ту мерзоту котру хотіли всучити нам.
 
В решті решт все вирішать три чинника:
1. Внутрішня ситуація в Україні (економічна передусім та реформи).
2. Ситуація на фронті (адже Хуйло постійно бряцає зброєю, а його шестьорки на Донбасі постійно анонсують наступи). Тут в принципі час грає на нашу користь. Ми ж теж укріплюємось. ВПК починає працювати, армія озбпроюється, санкції на Хуйла тиснуть, світ все більше впевнюється що Хуйло це реінкарнація Алоіза Г...........
Отже нам тут головне втримати ситуацію і не дати розповзтись тій рашистській гідрі далі.
3. Світова підтримка. Де все залежить від нашої дипломатії.
© Слово [31.10.2014] | Переглядів: 2449

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.5/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook