для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Віцлі-Пуцлі!


Віцлі-Пуцлі!
Ура! Я зрозумів! До мене дійшло! Знаєте, що у ацтеків був могутній та жахкий бог Віцлі-Пуцлі? Знаєте? Ні? Що ж ви... Ну так я вам скажу: він таки у ацтеків був. Приносили йому криваві жертви, щоб дощ ішов, коли треба, ну, там, п’яте-десяте... Карочє, зрозуміло. Так я до чого?
 
Оце хтось там десь на Валдаї зібрався, це в Росії, якщо хто не зна. Є там у них такий собі "Валдайський клуб", члени якого свято вірять в пласку Землю і на усі сто впевнені, що отой Валдай - найвища точка світу, з якої видно усе (не рахуючи Кремля, звичайно). Ну, речуги, там, ігри, конкурси... Один, мабуть, називався "Лизни Вождя". Один із членів цього "клубу" так професійно лизнув, що повністю зрозуміло: робота в адміністрації російського президента- це просто його хобі. А от лизання - його головне зайняття, в якому він, наш член клубу (дивно: з такими талантами - і член!), досяг вершин професіоналізму.
 
"Єсть Путін - єсть Росія. Нєт Путіна - нєт Росії!" Оце лизнув! Із засосом. Нє, цар-батюшка, звісно, засмущався, почервонів навіть, відповів, що, мовляв, без таких, як він, Росія льогко переживе... Скромність, вона прикрашає!. А потім і повчив: і тих слухачів, що там зібрались, і нас, фашистів-бендерівців, та й Заходу натякнув на дещо.
 
Мовляв, держави інколи воюють: це ми повинні усвоїти. І що Росія сєбя в обіду не дасть. Там, куди вона преться, там її внутрєнніє діла. І там, де не преться, а просто солдати там блукають - і там теж. А чого? А того, мовляв, що не дискутували з приводу асоціації з ЄС. Якщо перекласти з російського новоязу на людську мову, то це означає: не слухаєтесь, до Європи хочете - не пущу.
 
Ще там він, Путін, про нафту гарно сказав, що це терористи торгують дешевою нафтою. Мабуть, чим нафта дешевша, тим краще нею терористи торгують. Ага, ага...
 
Так при чому, спитаєте, Віцлі-Пуцлі? Ха! Я зараз лизну ще краще, ніж отой Володін, чи як там його. Віцлі-Пуцлі існує й досі! Цей могутній бог втілився зараз у Володимира Путіна! Просто прізвище собі він вибрав більш придатне для Росії. Ось! Так що не просто: "Нєт Путіна - нєт Росії", а ще й Путін - це сам бог ацтекський! І жертвоприношення криваві він теж полюбляє. І все йому мало... Не вірите, що він - бог? Та спитайте у Гундяєва, він підтвердить.
 
Та сміх сміхом, але одну розумну річ пан Путін таки сказав там, на Валдайському форумі. Він закликав не забувати уроків історії. А потім, за своєю старою гебучою звичкою, знову збрехав.
 
Під цією фразою, не забувати історію, я особисто готовий підписатися стільки разів, скільки буде треба. І хотів нагадати будівничому "Русскава міра", вождю охлосу (або просто вати), гебучому комунофашистові Вовочці: перед тим, як не забувати, її, історію, треба ще вивчити, а не белькотіти про "новоросію" та "ядєрную пиль". Бо історія вчить, що імперії руйнуються. І чим більша імперія, тим з більшим гуркотом та катаклізмами. Передостання імперія розвалилася, принісши море страждань усьому світові. Зараз її вождь, німецькою - фюрер, дбайливо у пеклі натирає до блиску пательню, на яку ти, Вовочка, аж трусишся, так хочеш усістися. Остання імперія, СРСР, розвалилася порівняно тихо, й її колишні вожді, дивлячись на тебе з пекла, сумно крутять пальцями біля скронь.
 
Вчи історію, товаріщ підполковник. Поки не пізно, вчи.
© Саня электрик [24.10.2014] | Переглядів: 7491
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.5/75

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook