пароль
пам’ятати
[uk] ru

Деякі тези та висновки (з матеріалів семінарів В.Демиденка)


Деякі тези та висновки (з матеріалів семінарів В.Демиденка)
1. Формула загальносистемної проблеми: між рівнем узятих на себе Україною зобов’язань з гарантування прав людини та рівнем реального їх дотримання об’єктивно існує нездоланна прірва, яка до того ж ще й поглиблюється.
 
2. Узурпація прав (повноважень, влади) в Україні відбулася на рівні відносин між системою влади в цілому та суспільством в цілому, що призвело до повної безконтрольності системи влади й як наслідок – до прискореної деградації держави й подальшому поглибленню вказаної у п.1 проблеми.
 
3. Першою причиною вказаної в п.1 проблеми є те, що система влади в Україні складалася й складається на сьогодні виключно з представників псевдоеліти (за своїми якостями).
 
4. Другою причиною вказаної в п.1 проблеми є те, що правила «гри» в Україні дозволяють формувати систему влади лише з представників псевдоеліти (за своїми якостями).
 
5. Представники псевдоеліти, маючи іншу («перевернуту») систему координат, фізично не в змозі повести суспільство в об’єктивно необхідному напрямку задля його розвитку, бо в їх розумінні розвиток як поняття дорівнює деградації в реальності, та навпаки.
 
6. Проблеми корупції, некомпетентності, безвідповідальності, падіння моралі, й т.ін. – вторинні, тобто вони породжені проблемою, вказаною у п.1, та причинами, вказаними у п.п. 3 й 4.
 
7. Не існує навіть теоретичного шляху вирішення вказаної у п.1 проблеми, який би не передбачав ліквідацію вказаних у п.п. 3 й 4 причин.
 
8. Жодні «вибори», допоки вони проводяться за діючими в Україні правилами «гри», не лише не змінять ситуацію на краще, але навіть теоретично не можуть її змінити.
 
9. Наступна Верховна Рада, як і взагалі уся система влади, буде ще більш некомпетентною, корумпованою, безвідповідальною, аморальною,… ніж попередні, внаслідок подальшого й закономірного розвитку політичної системи України в напрямку, вектор якого прямо протилежний об’єктивним потребам суспільства.
 
10. Змінити ситуацію реально можливо, якщо будь-яким шляхом ліквідувати обидві (!!!) вказані у п.п. 3 й 4 причини – як наслідок зникне вказана у п.1 проблема, а після цього – породжені нею проблеми вторинні.
© Vital_D [22.10.2014] | Переглядів: 919

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/12

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати