пароль
пам’ятати
[uk] ru

Революція провалилась. Хай живе латифундія! :)


Революція провалилась. Хай живе латифундія! :)
Революція яка прогнозувалась не вилізла. Тоді писали що це наркоманські брєдні, що це неможливо, рука Москви, в результаті так і вийшло. Все почалося з фарсу коли 13 жовтня ввшники часів Януковича вирішили піти на дємбель. Постояли під адміністрацією президента, побились з ветеранами війни після чого ввшників спокійно завантажили в автобуси і вони поїхали у ППД. Ставлення до цих колищніх служителів режиму Януковича у сьогоднішньої влади як бачимо досить приязне.
 
На другий день 14 жовтня хто тільки не мітингував і за які цілі. Свобода просто проводила марш УПА ніби заради визнання їх цими депутатами-регіоналамиbiggrin. Комітет визволення політвязнів проводив ходу під ВР щоб вязнів випустили. Частина учасників АТО прийшли під ВР щоб також добитися визнання УПА і випустити політвязнів. Крім того були ляшковці. А ще найняті кимось тітушки і ліваки, які походу виступити проти визнання УПА і дискредитувати всіх решту.
 
В результаті свободівці почали бити ляшковців а тітушки також почали бити когось. Хтось пробував штурмувати раду. В результаті з всіма повелись менш гуманно ніж з учасниками мітингу 13 жовтня, а політвязнів здається стане ще більше ніж було. І не хочеться щоб серед  них були учасники АТО з батальйону ОУН які приїхали у відпустку. А винуватий у всьому Корчинський, який якимось чином цим всім керував із під Маріуполя з зони АТО. Довгі в нього руки.
 
Одного з цього всього не розумію, навіщо осколку СРСР і людям які там виросли, визнавати УПА, яка з їхніми предками проти цього самого СРСР воювала? Навіщо це потрібно цій великій латифундії, населеній ментальними кріпаками-заручниками теленовин та поділеній між кількома олігархами і які нею спокійно торгують і продають по кусках? І чи потрібно це було самій УПА? Вона за це не воювала. Це потрібно свободівцям-спекулянтам.
© Андрій Мронюк [15.10.2014] | Переглядів: 900

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.8/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook