пароль
пам’ятати
[uk] ru

14 жовтня, нова революція?


14 жовтня, нова революція?
ІМХО
 
Багато хто натякав навесні що мов у нас була лютнева революція, якою називали Майдан, а скоро буде жовтнева, більш кривава. Багато кого з них вже немає в живих через війну.
 
Всі підозри на такий варіант є. 14 жовтня націоналісти почнуть нову революцію, і можливо повалять уряд Порошенка в Києві. Це можливо за умови, якщо міліція втратить вплив над ситуацією. А контроль над Києвом практично забезпечує контроль над внутрішніми військами у багатьох регіонах. Однак якщо повстання ще не сплановане, то все буде схоже на громадянську війну. Громадянська війна це невдалий переворот чи революція.
 
Та з центром в Дніпропетровську цілком може утворитися така собі Коломойщина де буде правити Коломойський з націоналістами підконтрольними йому.
 
Дуже не хочеться щоб Захід України очолили рагулі Тягнибоки, які будуть пробувати будувати якісь республіки щоб до кінця дограбувати місцеві землі. Тому напевне націоналісти які будуть пробувати захопити владу в Києві цього не допустять.
 
Фронтовики в зоні АТО також будуть вагомим фактором який вплине на результати революції, якщо не ключовим. Але побачимо що буде зовсім скоро.
© Андрій Мронюк [11.10.2014] | Переглядів: 1221

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.8/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати