пароль
пам’ятати
[uk] ru

А от них был Змей трехглавый и слуга Его - Вампир ч.2


А от них был Змей трехглавый и слуга Его - Вампир ч.2
Спішу заспокоїти читачів. Автор в межах трьох рахувати вміє. Просто ходили слухи, що третя голова відговорила, "как роща золотая". І от ніби підтвердження
undefined
   Так що бити цю голову сильно вже не будемо, а попинати можна.
   Ну і ще пару зауважень, що виникли в результаті обговорення ч.1. Автор не претендує на аналітику. Це скоріше політінформація про наш силовий блок. Автор не давав ніяких оцінок попереднім "героям". Автор відразу погоджується, що Юлька - воровкасучкаблох і її політична сила не має шансів на проходження в Раду. Тому просьба: не розказуйте нічого про ЮВТ і "Батьківщину". Тут про них нічого не згадується. Я, навіть, цю частину в суботу розміщую, щоб наші працівники на зарплаті не мали можливості  приймати участь в обговоренні... їх звихів в мізках. Ну і останнє, навіяне обговоренням. Автор напише будь який диктант українською на тверду четвірку, як мінімум. Тому кожен русизм, полонізм, діалект, з пункту зору автора, там і повинен бути.
   Так от. Гелетей Валерій Вікторович. Ну то щось з чимось. Народився на Закарпатті. Закінчив школу міліції. Заочно. Але перед цим встиг попрацювати контролером КГБ. (Слово, я знаю різницю між КГБ і СБУ). Тобто і Наливайченко і Гелетей вихідці із Контори. В 1994 році, після закінчення Академії МВС (знову заочно), переходить на роботу в Київ. В УБОП. Хто не в курсі - вони повинні були боротись з організованою злочинністю. А насправді перетворились на рекет і кришу для бізнесу. Тобто, якщо хтось говорив, що має міліцейську кришу, то цією кришою, в більшості випадків, і був УБОП. Хіба, що бізнесмен був з села, а бізнесом - продаж сємачєк. Як стверджують мої джерела він рішав в ті роки все. Від суми відкупу, до передачі землі в аренду. Ну і просувався по службовій драбині. А після приходу Балоги в АП, так взагалі як ракета. От ви, напевно, пам'ятаєте такого Коржакова, начальника служби охорони Єльцина. Всі потішались з того, що він дослужився до генерал-лейтенанта. Так той був кандидатом наук, письменником, дійсним членом Академії наук. А наш ясний сокіл, заочник Франківської школи міліції дослужився до генерал-полковника. Причому від простого полковника до генерал-полковника за три роки. Для порівняння начальник охорони Сталіна Власік дійшов до звання генерал-лейтенант за 27 років в 1945 р, так і не ставши генерал-полковником до 1953. Хоч унтер-офіцером був ще в Першу Світову. Бо хулі Сталін протів Балоги. Вчіться студенти. Може тоді і присяги на Міністра Оборони зможете підписувати без зняття ковпачка з ручки.

Ще щоб посміятись можна пригадати виклик на поєдинок Шуфричу. Можна пригадати і обіцянку параду в Севастополі. Але мені то вже не смішно. А від Іловайска плакати хочеться. Я, правда, не розумію, чому подав в відставку Литвин, а тепер Гелетей. Сказали ж, що в тій трагедіі винуватий батальйон "Прикарпаття". То причому ці два військові генії? А якщо причому, то чому відставка, а не тюрма?  Так-так, я знаю, що військовими операціями ніби-то керує Муженко. Тільки не знаю чому перед СК ВР звітується Гелетей. І чому..., чому..., чому...,  Вставте самі що хочете по матеріально-технічному постачанню. Навіть така проста річ, як наявність волонтерів є свідченням некомпетентності і бездіяльності МО. Надіюсь, що це все-таки завершиться хоча б відставкою, а не виставкою для бідних.
   Ну і, нарешті,  "слуга его Вампир". Справа в тому, що ні МВС, ні СБУ у нас не дуже то мають право займатись посадовцями. Це компетенція прокуратури. Всі ці Піскуни, Пшонки, Яреми - караючий меч Президента. От якщо ти маєш таку можливість офіційно требушити "сильных мира сего", то твій IQ злітає до неміряних висот. І навіть твоі діти легко можуть керувати відділами в міністерствах в 26 років, а зами будувати нові Межигіря. І от тут "залипла". Не знаю, що далі сказати. Мої "джерела" стоять на стороні Яреми. А я ні. Може ми зможемо разом з вами розібратись хто прав, а хто ні. Отже, великим плюсом мєнтавской роботи Яреми є його кар'єра в УГРО (ще раз. Я знаю, що це і ще дещо русизми). То, так би мовити, біла кість мєнтів. Ну і йшов він до генерал-лейтенанта ніби-то довго і заслужено. А також до начальника Київської міліції. І пішов з цієї посади за власним бажанням відразу по приходу Януковича до влади. Ну, не буде справжній мєнт урці підкорятись. Я ж кажу, це УГРО, а не УБОП.  Також голосував в своїй депутатській кар'єрі за правильні закони і виступав проти неправильних. Мене переконували, що це часто ризик. Я б додала, що ще й народився в правильний день, на Покрови 278385 і дочку Роксоланою назвав. Але от та історія з сином... Ну нахрена то було робити? А захист свого зама? Мені то подали як те що своїх не здає. І як правильний мєнт не бачить проблеми в заробку за "правое дело". Я,звичайно,  розумію, що чистячи свинарник від гівна, тяжко лишитись чистим самому. Але, щось в тому є не так... Лишаю на ваш розсуд оцінку його діяльності
   Який смисл цього ІМХО. Та просто показати людей котрі з позиції сили вирішують наші долі в цій країні і своє відношення до кожного з них. Подобається нам, чи ні, але від їх рішення може залежати наше завтра. Ну і відповідно треба думати, чи потрібні вони нам сьогодні.
© Сторонній [11.10.2014] | Переглядів: 3495

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.9/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати