пароль
пам’ятати
[uk] ru

А от них был Змей трехглавый и слуга Его - Вампир


А от них был Змей трехглавый и слуга Его - Вампир
   Всі голови силових відомств, як на підбір. Почнемо з найстарішої. Аваков. Керівник МВС. Вірмен за національністю. Ну, ви знаєте, що то означає. Так би мовити, бізнесмен від народження. Ну і відповідно 118 місце в списку найбагатших людей Украіни.

На відміну від майже всіх міністрів-папєрєдніків зберіг своє місце. А почєго? А тому, що вміє домовлятись. Як і наш шановний ПОП. Ще за часів  головування Харківською адміністрацією його замом був Ющенко ... Петрович. А Пєца кумом. І тоді "Наша Україна", потім, що там було в Кириленка, потім "Батьківщина" і, нарешті,  "Народний фронт". Я тут, правда, не до кінця розумію. Міністр МВС вроді має бути безпартійний. Але то таке. Є й трохи більші претензії. Навіть не за землю котру шили при Януковичу. Це - Музичко. Моя думка - сам віддав наказ. Щоб не повадно було наізджати на міністра. Те ж з Кернесом. А потім щось пішло не так. Тепер, здебільшого, воює в Мордокнизі. Але "в связях порочащіх єго замєчєн нє бил" (с)
   Наливайченко. Дядько розумний. Закінчив і школу з медаллю, і універ з відзнакою. Думаю, що в арміі був завербований КГБ. Потім, я так розумію, заочно Інститут зовнішньої розвідки КГБ. І дальше трудився під їх керівництвом на дипроботі в різних іпостасях. З цікавого то кумедна кража його гаманця в 2008р, коли він був керівником СБУ.

І ще цікавіше "багаторічна дружба з Дмитром Ярошем". Висновки робіть самі. Мені то на голову не налазить. То ж ще КГБістська криса, котра всіх тримала під "ковпаком" на протязі 12 років в посольствах, раптом дружить з керівником "Тризубу". Чудни дєла твоі, Господі"
                                    (Далі буде)
© Сторонній [09.10.2014] | Переглядів: 1283

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.1/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати