пароль
пам’ятати
[uk] ru

Москалі - чужі люди?


Москалі - чужі люди?
От скажіть, будьте добрі, чим вам москалі не до вподоби. По-моєму абсолютно нормальні люди. У всякому разі виглядають набагато краще наших дамбасов. Ті взагалі хочуть і рибку сьєсть, і на лавочкє посідєть. Щоб, так сказати, і російські пенсії, і українська демократія. І все відразу. В одне рило, так сказати. Ан, нєт! Не получається. Москалі стали на заваді. Принаймні, один із них. Зато расОвий. З докУментом про те, що він  Москаль.
 

 
   Ну от. Побачили самі. А мене емоції абурєвают. Собачок не можу вигуляти. Стою посеред поля і телефон тицяю. А все чого?  Бо Москаль москалем. Ніби губернатор. Людина з вищою освітою. Депутат якийсь. А говори-и-ить! Я ж кажу Москаль москалем. Зате з другої сторони... От когось мені цей сивий чоловік нагадує...  Може йому б бороду... Або вуса... Або окуляри і 30 кг в додачу... Або розуму трохи. От не вистарчає чогось, щоб я впізнала. Але фігню знайому несе. Типу ви всі укропи винуваті. Бо хто ж ще? В нас тут в Попасній ми всі раніше за Ахмєтку були. Потім за Хвьодоровича голосували. Потім на Антимайдан їздили. Нє, ну ви не подумайте. То ми не за ідею. Ми вже за Украіну були. А там гроші платили. Ну ми за гроші і їздили. І в Росію на роботу також. Ну, бо гроші ж. А в нас все зруйноване. А там вон маму розбомбили. Вот хто за то всьо платити буде. А мама, навіть, на Антимайдан не їздила. Тільки не рехверендум ходила і під танки укропські кидалась. Але тих грошей вже давно нема. Так когда украінская власть нам всьо парємантіруєт і всьо прівєдьот в парядок? Я вас спрашіваю!!! Дамбас нє слишат!
   І тут я вам скажу, я не розумію Москаля. Та ти не матюкай ту скотину. Візьми його за загривок і мордою, мордою у все те що він і такі як він натворили. То ж ваших рук дєло, украінци ви всє. Де була ваша Попасна коли все починалось? На заробітках в Расєі і під укр танками? То якого милого вам від Украіни тепер треба? Кричи: "Путин, помоги!" Проси москалів, а не Москаля. Ну, на крайняк, розкажи які навкруги всі хороші, тільки не услишаниє.
   Я от не знаю, як правильно в даній ситуаціі поступати. Ні владі, ні нам. Тут, правда були пропозиції
"А может парочку коллег забанить навечно. Что бы многим другим не было противно вступать в дискуссию."(с)
Нє, ну я не пропоную навічно. А от років на десять ураження прав пасувало б дати. І тільки через доказ кров'ю сьогодні. А то так скоро пів Маскви повернеться і будуть доказувати, що їх не слишат. А нам прийдеться перетворюватись на Москаля.
© Сторонній [08.10.2014] | Переглядів: 1994

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати