для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як нагнути американського президента до п'яти і нижче...


Як нагнути американського президента до п'яти і нижче...
Викидаючи резерви Нацбанку на міжбанківські валютні торги Порохнява Гонтарєва свідомо розкручує маховик інфляціїї.
 
Участь в тих торгах беруть лише представники банків (але ні в якому разі не фізичні особи – (громадяни України), і навіть не юридичні особи (підприємці).
 
Банки олігархів особливо зацікавленні в придбані – спекулятивної валюти тому "халяву" Нацбанку комерційні банки з радістю скуповують. Звичайно що при кінцевій реалізації вони накручують свій зиск і, звичайно ж що перепродують усім зацікавленим особам втридорога.
 
А якщо сьогодні врахувати ще й війну та паніку населення за свої заощадження, то для комерційних банків валютні інтервенції та рефінансування Нацбанку - це Клондайк.
 
Комерційні банки постійно отримують рефінансування від Нацбанку. На міжбанку - у того ж Нацбанку, за надруковані ним же гривні придбали валюту і, знову нею спекульнули...І, так коло за колом...
 
Подібне спекулятивне потреблядство комерц. банків може тривати вічність, і щоб це .лядство нарешті зупинити вихід лише один: - Нацбанк рефінансуванням в жодному разі не повинен допомагати комерційним банкам, також він має забути про свої походеньки на міжбанк з валютними інтервенціями! ..
 
Валютна інтервенція потрібна, але яка?
 
Валюта хоча і, по - максимальному номіналу щоденних торгів міжбанку, але виключно для фізичних осіб України має бути, в достатній кількості в усіх філіях лише одного банку України – Ощадного банку!
 
Натомість для юридичних осіб і олігархам в Ощадній банці Нацбанк повинен показати - велику дулю зі смаком, тому що саме першими щороку,  - в офшори, і, лише в вільно - конвертованій виводяться кошти рівнозначні державному бюджету. Скільки  коштів втекло і потекло туди за усі роки незалежності неважко порахувати.
 
Лише за 2014 рік Національний банк таким чином втратив біля 20 мільярдів доларів державних резервів, плюс утаємничені суми на рефінансування банків олігархів.
 
Комерційні банки – це приватні підприємства олігархів, а тому їх резерви це не валютні інтервенції і рефінансування Нацбанку, а, закордон і офшори.
 
Міжбанківські торги? Так хто ж забороняє ринок? Торгуйтеся "дорогенькі банкіри" самі з собою, між собою і, в свою радість, але без валютних інтервенцій Нацбанку на міжбанк, і, не за рахунок рефінансування, а, за власні кошти з офшорів.
 
Чи довго "дорогі друзі" будуть торгуватися і спекулювати на міжбанку, в той час, коли валюта Національного банку - від імені держави для фізичних осіб, в достатній кількості і, постійно буде в одному зате - надійному державному банку!?
 
Через відсутність валюти та рефінансуючих коштів, в усіх комерційних банках України розпочнеться ажиотажний відтік звичайних і валютних депозитів громадян з метою розміщення останніх в Ощадному банку України.
 
Втрачаючи клієнтів (юридичних і фізичних осіб) через відсутність вільних резервів і намагаючись втримати їх комерційні банки змушені будуть або банкрутувати - тим самим втрачаючи бізнес олігархів ( в чому останні не зацікавленні), або залучати кошти (валюту) своїх власників, тим самим витягуючи її з офшорів.
 
Досить вже закордоними кредитами робити рабами наших дітей і наступників нових поколінь!
 
Тиждень, місяць, максимум – три місяці нової фінансової політики Нацбанку і американські президенти ляжуть до п'яти, а згодом в своїй гонористості вірогідніше упадуть і нижче цієї відмітки...
© В. Простолюдина [08.10.2014] | Переглядів: 3925

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.2/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook