для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Короткий курс історії Росії


Короткий курс історії Росії
   Спочатку, звісно, було слово.
 
   Господь, втомившись ширяти у темряві, створив Світло, Твердь та нарік її "Русскім міром". І створив Він на тій тверді усяку живність: слонів та мікробів, дельфінів та аскарид... І побачив Він, що це добре. Звісно, творив Господь на тій частині планети Земля, яку Він назвав Росією і яку Сам уподобав, засипавши її по саме не хочу різноманітними природними скарбами. І з Росії пішла по
Землі усяка тварина та усяка рослина: мамонти там, тигри соплєзубиє, самиє длінниє в мірє глистяки... Ну, ви знаєте.
 
   Тепер ми розуміємо, що Господь наш, православний та Руськомірський, є не у трьох, а у чотирьох іпостасях: Отець, Син, Дух Святий та Путін. Так завжди було, просто ми цього донедавна не розуміли. Так ось, зліпив Він з глини людину й дав їй ім'я.
Звісно, було б цілком справедливо назвати першу людину Іскра Путіна, або, скорочено, Іпут. Але Господь, у безкінечній Своїй скромності, нарік людину Адамом. Зрозуміло, що в Руському Мірє перша людина також була руською, пробачте, російською.
 
   Навіть атеїсти вам скажуть, що усі люди на землі пішли від прадавніх росіян: от, як вийшли вони з Африки, то по всьому світові розходилися люди через Росію-матушку. І чим довше вони там були, тим більшої благодаті отримали.
 
   Руський язик став прародітєлєм для усіх мов, на Землі сущих. Самурай- "С Амура я", "харакірі" від "характер". Ну й так далі. Ви у Задорнова спитайте, він в цих речах розбирається так, що куди мені, сірому. А те, що Росія- родіна всього- це кожний продвінутий росіянин з дєтства зна. Он пєвіца Віка Циганова, спочатку співала: "Русская водка, что ти натворіла?". Тепер же, гарно сьорбнувши своєї водки, співає про вєлікую Расєю. Під рускій народний баян. Забувши, правда, що оті самі баяни придумали та спочатку виготовляли для Росії в Германії. Ну, це я так, злопихатєльські єхіднічаю.
 
   Потім вони, росіяни, збудували Київ, мать городов руських. За сприяння Президента Росії та під керівництвом Московської Патріархії у Києві з’явилося християнство.  А через деякий час усі пішли будувати Московію, залишивши Київ та забравши усю руськомірську благодать із собою до Москви. Ну, а тут вже хто тільки не жив, не приведи, Господи. Ось що значить, без руського духу!
 
   Далі- зовсім просто: "воссоєдінєніє двух братскіх народов", потім- Петро Перший із сокирою, якою вікно в Європу рубав, Катерина зі своїми жеребцями, Суворов, Кутузов, Микола Вєлікомученік Кривавий, Вовка Перший, Йося, Льоня... Вовка... ой, що я!- Володимир Володимирович Другий, Цар та навіть Сам... ну, ви розумієте. Альфа та Омега.
 
  Зараз настали такі часи... ополчилася рать фашистська проти Землі Православної. Хто такі фашисти? Не знаєте? Так я скажу: це ті, хто, не маючи в душі "русскаго міра", або, ще гірше, маючи та відрікаючись від нього, не признають право Росії-матушкі вирішувати самій свої внутрішні питанні по усьому світові. Хто не признає величезного морального авторитету світочів православ’я Кургіняна, Дугіна, Лаврова, навіть Гундяєва та Самого Путіна (о блюзнірство!), які мудро та по-отєчеські вирішують, кого з непокірних фашистів хоробрі православні воїни (яких нібито нема) повинні вбити, що з сусідньої країни треба вкрасти, а що- просто зруйнувати. Ті фашисти, хто не вірять в те, що усе на світі пішло з Росії. Ті, хто не вірять у святість найбільших святинь російських: автомату Калашнікова, духовних скреп з гарної нержавіючої сталі, та ракет "Сатана".
 
   Ну, нічого! Ми виступимо проти супостату єдиним фронтом! Поряд із нами встануть у боротьбі зі світовим фашизмом Гондурас, Науру, Сомалі та Північна Корея.А в нагороду за поміч, ми навчимо їх пити "Русскую водку" та розмовляти по-руські.
© Саня электрик [02.10.2014] | Переглядів: 5143
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.7/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook