пароль
пам’ятати
[uk] ru

Про риторику та люстрацію.


Про риторику та люстрацію.
Всі кандидати в депутати від блоку ім. ПОП активно використовують антиолігархічну риторику, критикують регіоналів і піднімають популярну зараз тему люстрації, і при цьому самі вони є представниками олігархів, яких і критикують.
Це і є політичний цинізм та обман виборця в самому чистому вигляді.
 
Варто нагадати, що і сам ПОП є класичним представником тієї самої олігархії, яку настільки люто таврують представники блоку його імені. А у списку того його блоку партій на виборах, як гнид у собаки, представників олігархів фірташа, пінчука, порошенка ...  Ось така вона подвійна політична бухгалтерія від блоку ім. ПОП.
 
І якщо вони правда хочуть очистити країну від олігархії, то і сходи влади мали би мести зверху, з самого ПОП, а інакше то все виглядає, як вішання локшини на вуха виборцям.
Критика режиму януковича і регіоналів з вуст представників блоку ім. ПОП виглядає дивною.
Далеко не всі пам'ятають про те, що ПОП був одним з творців та засновників партії регіонів. Хоча це справи давно минулих днів, проте вже міністром в уряді азарова-януковича ПОП працював не так вже давно. Тоді ПОП режим януковича цілком влаштовував, а експериментів з призначенням "опозиціонерів" на урядові посади янукович, не проводив.
Тепер активно всі піаряться на люстрації. А про реальну люстрацію можна було говорити лише на початку 90-х. І про люстрацію тоді говорила тільки ВО Свобода.
 
Що до люстрації зараз, в 2014, та  її проект від ПОП, то тут слово люстрація взагалі недоречно.
В остаточному варіанті його закону серед категорії осіб, які потрапляють під люстрацію, зникли депутати та президенти, співробітники правоохоронних органів, податкової міліції і ще ряд категорій.
Ось такий у них специфічний підхід до риторики та люстрації.
Такі поправки не логічні та суперечать принципам права, перетворюючи закон про люстрацію від ПОП на інструмент зведення політичних рахунків. Це закон про ілюзію люстрації, під який потраплять стрілочники. Ситуація з люстрацією від ПОП така, як зачистка поля під видом люстрації. Це і є обман виборця, тільки куди більш цинічний та витончений.
© Олександр Башта [01.10.2014] | Переглядів: 1032
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.3/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати