для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

О бедном миллиарде замолвили слово...


О бедном миллиарде замолвили слово...
Вовсю идёт спор о судьбе гриппозного миллиарда, да так идёт, что народ потихоньку стал забывать о самом гриппе. Ещё парочку таких историй, и народ выздоровеет как всегда, сам по себе.
Если представить себе ситуацию, что отношения между Президентом и Премьером были бы чуть лучше, нежели они есть в действительности, то судьба этой на удивление круглой суммы могла бы быть иной. И случиться это могло после телефонного разговора...
 
- Здрастуйте, Юліє Володимирівно!
- Добрий день, Віктор Андрійович. Хіхі.
- Ось тут, плямк.. У мене на столі лежить ваша постанова про молоковози і швидкі піпловози. Я вже і ручку в руках тримаю візу намалювати, та не знаю, що малювать, у якому жанрі. Може допоможете, Юліє Володимирівно?
- Авжеж, Віктор Андрійович, авжеж! Хіхі. П'ять молоковозів будуть миттєво переобладнані на медовози для Вашої пасіки, а п'ять швидких людовозів - у пчоловози, причому, особисто для Вас один із них буде пристосовано для перевозки трутнів. Всі вози будуть з кучерами і червоними маячками. Гаїшників не обіцяю, вони дотепер пам‘ятають ту вашу веселу витівку в 2005-му.
- Тю, які дурні!  Навіть я вже забув, а вони, бач, пам‘ятають.
Значить, пойняв я Вас, Юліє Володимирівно! Чмок.. Плямк..  Та ні, це я не Вас цілую через слухавку, це так.. Іміджмейкери кляті за це дошкулили більше, ніж скажені бджоли, та я вже рукою махнув - скільки тієї зими.. До побачення, Юліє Володимирівно, до наступної постанови!
- До побачення, Віктор Андрієвич! Хіхі.
- (поклавши слухавку) От же ж коза! Все кревне треба майже з її рота висмикувати!
- (поклавши слухавку) Ну жлоб прищавий! За пару лімонов удавітцца гатов! Ну пагаді у мєня, рєально, скільки тієї зими. Я нє гаішнік, но тоже помню твой вєсьолий прікол в 2005-м.
© Поручикъ [26.11.2009] | Переглядів: 1852

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.0/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook