пароль
пам’ятати
[uk] ru

Слава, нашому Президенту!!!


Слава, нашому Президенту!!!
Нарешті! Звершилося! Дранг нах Остен! "Заправлены в планшеты космические карты, и штурман уточняет в последний раз маршрут..." "Президент Петр Порошенко ввел в действие решение Совета нацбезопасности и обороны "О неотложных мерах по защите Украины и укреплению ее обороноспособности".
   Дякуємо, Петре Олексійовичу! Я хочу перша на ДД (не знаю чи вдасться перед Слово і Pavlotexom) засвідчити свою вдячність, схвалення Вашої позиції і глибоку підтримку Вашого курсу... І тут мене заклинило! А куда той курс? Щось мені здається, що навіть найкращі експерти ДД не в силі спрогнозувати куди ж прагне наш гаряче любимий і всенародно обраний в одному турі, на зависть всім заюлькам, ПОПа. Нє, ну то щоб зберегти свєчной заводік в ЛіПецьку - то прагнення понятне. А от ще що? І не для себе, а для нас.
   А тут такий Указ! Негайно! В стислі строки! Донести! Закласти! Подати! Ухвалити! Аж мурашки по спині!!! Нафіга той Гелетей? Тут Сам Верховний головнокомандуючий дає накази! Ух, аж біжати хочеться: "Указ поручает Кабмину безотлагательно..." Вот так, а ви як думали? А я скажу як я думаю. Петре Олексійовичу! Йоб твою мать! Ти кого тут за лохів тримаєш? Засідання РНБО відбулося ще 28 серпня. Місяць часу ніхто нікуди не спішив з впровадженням цього рішення. І тут раптом 24 вересня: "безотлагательно". Що змінилось за цей час? Ну, крім того, що ПОПа з'їв, мабуть, селеців з молоком - нічого. Ах, забула, рейтинг нашого Верховного Головнокомандувача і його віртуальної партії "в глубоком пікє". І тут появляється скромне питання. Цей Указ призваний покращити наше життя, чи рейтинг Петра Олексійовича?
   Питання друге. Колись, ще за часів нашого найбільш патріотичного і націоналістичного  президента Ющенка (чуть не написала Слова. Такий же націонал-патріот) одна скотина, будучи секретарем РНБО, похерила всю демократичну коаліцію. Не маючи жодних юридичних підстав цей мудак пробував в мирний час перетягти на себе всі повноваження Кабміну. І доказувала всім, що це дуже відповідальна посада. Так от, хитрожопий Пєца, скажи будь добрий, чому країна в воєнних час вже два місяці без секретаря РНБО. Коли ти був більшим мудаком - тоді, чи зараз? Тому що:"3. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України."
   Далі:"5. Кабінету Міністрів України:
1) невідкладно:
а) розробити та подати Президентові України для внесення на розгляд Верховної Ради України як невідкладний законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо відмови України від здійснення політики позаблоковості;
   От ви щось в цьому пункті розумієте? Бо я нічого. Президент дає наказ Кабміну про те щоб він вніс в Раду законопроект, котрий забовяже президента...Ти, малий, скажи малому, хай малий малому скаже, хай малий бичка привяже (с). Третє питання. То що, для того щоб в кінці відповідальних не знайти?  Чи Арсеній писати вміє, а прочитати ні?
   А далі ще цікавіше:"5. Кабінету Міністрів України б) розробити та подати Президентові України проект Генеральних директив на переговори з Російською Федерацією;  Нє, ну може я не в курсах. Може то в нас кабмін за міжнародну політику відповідає? Тоді, да! А так знову на дріфт на жоппє змахує. Хай Арсеній напише, а я прочитаю. Там вже Юлька Дубині на три роки написала, а зараз зміст який. Тим паче, що мозги розриває конгнітивний дисонанс: "наказую написати директиви (прикази) мені". Я фігєю, дорогая рєдакція (с)
   До пунктів в)-п) зауважень нема. Крім традиційного, вже четвертого питання. Чому це все не 27 травня, або, хоча б 29 серпня?  Що тебе, друг ти наш шоколадний, крім Липецькоі ф-ки тормозило?
   Решта пунктів - це звичайне бла-бла-бла. Потребують ще різних директив і підзаконних актів. У що виллються- невідомо а от купа позначок "таємно" насторожує. На майбутні звинувачення пєцарасів, що зараз війна і мусить бути військова тайна відразу відповім. В нас війни нема. В нас АТО. А то зовсім інший колєнкор. І найголовніше. А може після зняття позаблокового статусу Карамелькін (правильно, Слово?) планує вступити в гівно, тьфу ти, Тайожний Ваєнний Саюз?
 
© Сторонній [25.09.2014] | Переглядів: 7081
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/87

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати