для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Якщо збудовано на брехні .


Якщо збудовано на брехні .
  Як би там хто не верещав про минулу історію та не вигадував собі нові побрехеньки, але такого поняття як "русский","русского" ніколи і не існувало в історії.
Так, колись в нашій історії була держава Русь, але спільного з Росією тут абсолютно нічого нема, ну хіба що перша літера у назві.
 
                                      Так само як Ангола - не Англія, і Русь - то не Росія.
 
Так, росіянам дуже хочеться того "русского", але немає такого.
"русский" - то лишень вигадки радянського агітпропу для виховання своїх безмозглих совків. Так, колись була держава Росія, і там були громадяни - росіяни, мова у них - російська. Але де там були "русские" ?
Але якщо бути об'єктивним, то і росіян, як нації, давно вже не існує. Починаючи з 1914 -1917 років росіяни спочатку в першій світовій війні гинули, коли боронили свою Росію, а потім, ті що залишились, були жорстоко знищені леніно-сталінско-швондєро-шариковой сворой.
Що залишилось після того комуно-більшовицького винищення ? А залишились швондєри та шарикови, які продовжували винищувати всіх, хто був незгодний з їх ідеологією.
І ВСЕ ! "русский" та "русского" ніколи та нічого не існувало. То лишень словоблуддя від радянського ідеологічного агітпропу та зомбування.
А тепер існує на теренах тої Росії лишень єдина шовіністична "общность", яка сама не живе, та і іншим заважає - то такий "советский народ". То таке населеніє території колишньої Росії.
© Олександр Башта [22.09.2014] | Переглядів: 2122

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.3/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook