пароль
пам’ятати
[uk] ru

Чого ви до ПОПи причепились?


Чого ви до ПОПи причепились?
   І колупаєте, і колупаєте! Що ви всі від нього хочете? Він нормальний пацан. Просто трошки інакший. Ну, не настільки щоб "голубую луну" співати, але так, щоб все що погано лежить прихватизувати.
   Кому приходилось бачити красивеньку картинку іжачка в букварику, чи читанці. Очей не відірвеш! Лізе такий красивий мячик з колючками по осінньому лісі. А на спинці у нього яблучко, грибочки і жовтенькі листочки. І все до дому, до дому. Прямо Петро Олексійович. Ідилія!!! От несе нам наш гарант і яблучко, і грибочки в осінній ліс. Тьфу, тобто мир, розвиток і соціальний прогрес. І сльоза набігає на ліве око. Не щадиш ти себе, Петре Олексійовичу! Все за народ свій думаєш. Не досипаєш, не доідаєш. Справжній патріот. І націоналіст. Слово право.
   А потім постукаєш себе шпалою по лобі і запитаєш: " а на хрена іжачкові яблучка? Він же ж хижак!" Їжак не жре яблук, Порошенко в ПОПі мав мир. І війну також. Його цікавить тільки те, що приносить гроші. Більше грошей дає війна - буде війна. Більше дає мир - буде мир. І ніяк інакше!

 
   ПОП все життя був заточений на збільшення особистих грошей. І якщо хтось думає, що способом заробляння була праця в дві зміни замість одної - він помиляється. Спосіб, по постсовєцкі простий, як "суп из корнєплода красной свьокли". Це качання грошей із бюджету. Він не думав за державу і народ при Кучмі, не думав при Ющенкові, не думав при Януковичу. Його капітали росли завдяки перерозподілу грошових потоків, створенню льготних режимів, різних договорняків і тд. То якого милого щось має змінитися зараз? Зараз він просто ділитиметься менше.
   Особливий статус Донбасу - це золоте дно. Туди будуть давати все. І гроші Заходу на реконструкцію, і пожертви громадян, і нові податки, і старий бюджет. А тепер "помощь зала". Скільки того всього перепаде Woodwoo і Мрачному?  Правильно, роль цілих і... Трохи десятих. Пєца нікого не предавав і ніякому Хуйлу не підспівує. Він гребе своє. Він був такий завжди, то з якого дива має мінятися зараз. Ну, а то, що ми його вибрали президентом - то наші проблеми. Нє вінаватий он, ми самі прішлі
© Сторонній [16.09.2014] | Переглядів: 1732

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.6/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати