пароль
пам’ятати
[uk] ru

Велика війна попереду, панове ..


Велика війна попереду, панове ..
Ніколи не був прихильником Порошенко. Більш того - ще перед виборами розумів якою ціною ПОП збирається досягти обіцяного миру (не здивуюсь, якщо дізнаюсь про домовленність між ПОП і ВВХ щодо такого миру ще навесні).
 
Звичайно, що в місяці великого патріотичного під'йому ПОП не міг запропонувати ВР свою домовленість з ВВХ. Треба було перечекати, поки всі зрозуміють, що краще синиця в руці ..
 
Можна навіть уявити про що розмовляли російська (Р) і українська (У) сторони ..
 
(Р) : федералізація-Крим-неНАТО
(У) : ні
(З) : добре, почекаємо .. до осіні (жовтень-листопад) .. Ставки надто великі .. Тому тактична ядерна зброя не виключається ..
(У) : подумаємо
 
Подумали так: "З Путіна станеться .. Якщо він введе війська, а ми їх зупинимо, то він зробить один-два ядерних вибухи і змусить нас відступити. Чи не краще відступити до ядерних вибухів? Але військовим треба впевнитись, що далі йти безглуздо."
 
І ще подумали: "На Донбасі більшість складають зомбі. Якщо ми віддамо Донбас Путіну, українці пошкварчать, плюнуть і махнуть рукою."
 
Ну, і на останок: "Наші миролюбці підтримають нас на виборах".
 
Можливо, я не знаю чогось суттєвого, чи не розумію наслідків, чи не бачу альтернатив, але я погоджуюсь з тим, щоб віддати Путіну той залишок Донбасу, який контролюють зараз ріспублікі. Адже цей анклав може стати українським лише за умови повного знищення більшої частини русмирців-зомбі, що визначають стан речей в цьому анклаві ..
 
Але знищення мас людей не можна ні планувати, ні навіть обговорювати.
 
Отже, антиукраїнський Донбас краще віддати .. З усіма його проблемами.
 
А той Донбас, що сьогодні знаходиться під українськими прапорами, слід якомога скоріше приєднати до Харківської і Дніпропетровської областей.
 
Натомість Крим треба буде повернути. Зараз не зрозуміло як саме це можна буде здійснити. Але в Криму живуть кримські татари і їх треба повернути в Україну разом з Кримом.
 
Можливо, що велика війна нас ще чекає. Адже захоплення Криму і Донбасу не вирішує для Путіна проблеми "Україна".
 
Наступні події залежать від готовності чи неготовності США здійснити ядерний удар по Росії у відповідь на російський ядерний удар. Йдеться про одиничні застосування тактичної ядерної зброї. У мене складається таке враження, що справа йде до обмеженної ядерної війни.
 
Хоча, слід це визнати, війна може закінчитись, коли або мета війни буде досягнутою, або ціна її продовження виявиться надто високою. Гітлєр, наприклад, не спинився навіть перед загрозою знищення Германії.
 
Мабуть, Гітлєр сподівався на план Маршалла? Так Путін нехай не розраховує - ніхто цих орків рятувати не буде.
 
Як би там не було, а нам випало допомогти Росії впасти. І тут треба бути обачливим, щоб ця гнила споруда при падінні не нанесла нам значних ушкоджень.
 
© Карт [16.09.2014] | Переглядів: 1025

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.5/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook