для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Щодо корпоративних конфліктів


Щодо корпоративних конфліктів
     Пане президенте!
     Повідайте мені, будь ласка, чому це Ви раптом вирішили, що маєте право вирішувати за мене питання устрою моєї держави (маю на увазі закон про особливий статус деяких регіонів донецької та луганської областей)? Я Вас не вибирав, (я не належу до тих 54%) але вважаю, що маю не менше від Вашого право мати власну думку про те, які кордони мають бути у моєї країни, які землі і на яких засадах мають у ній перебувати. І перш ніж такі закони приймати, добре було б, щоб Ви поспиталися у мене, чи хочу я, щоб стало так, як ото Ви собі надумали. Непогано було б, аби Ви спитали не тільки в мене, але й у інших повносправних громадян з тих майже 43 мільйонів (так-так, вже менше від 43), що живуть на цій землі. Так, я маю на увазі референдум. Бо, на мою скромну думку, такі питання можна вирішувати лише всім народом.
     На можливе зауваження "не подобається - вали звідси", відповім. Якщо я вважаю свого начальника самодуром, і не бажаю під ним працювати, то маю право і зобов'язаний піти від нього. Піти, а не викидати його з роботи. Кінець-кінцем, це він наймав мене на роботу, а не я його.
     А ось у наших з Вами відносинах роботодавцем виступаю вже я (хоч, повторюсь, голосував не за Вас). І це я винайняв Вас керувати країною. Моєю країною.  Це Ви повинні пропонувати мені можливі варіанти розвитку, а я, в свою чергу, маю схвалити, або відкинути запропоноване мені. Ви ж чомусь раптом вирішили, що краще за мене знаєте, чого я хочу. І чомусь стали самовільно приймати стратегічні рішення і діяти, лише сповіщаючи мене про такі дії та рішення.
     Так, у бізнесі таке бува. Корпоративний конфлікт зветься. Топ-менеджмент часом  починає діяти на шкоду власникам, та й самому бізнесу, маючи за мету покращити своє особисте становище. Або ж, навіть,  відсунути хазяїв та перевести той бізнес на себе. Згадайте хоча б Parmalat. Підозрюю, з таким і Ви, як власник, неодноразово стикалися і боролися на своїх підприємствах. Боролись, думаю, успішно. І, швидше за все, шляхом звільнення таких менеджерів.
     Так ось, таке і ми всі вже проходили. За останні 23 роки тричі. Ви в нас четвертий. І виступаєте у ролі саме найманого менеджера.  
     Пам'ятаєте попередніх? Другого ми трохи покритикували у дуже м'якій формі (я б навіть сказав - у надто м'якій, он яким він зараз гоголем ходить).
     А ось третьому чітко сказали: ВАС ЗВІЛЬНЕНО!
     Пам'ятаєте? Ви ж, наче, теж участь у цьому брали. І, наче, на нашому боці барикади.
     То, може, ну їх, ті корпоративні конфлікти?
© ustym [16.09.2014] | Переглядів: 1459
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.1/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook