для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вєліколєпная пітьорка і вратарь.


Вєліколєпная пітьорка і вратарь.
Ну от і оголошені перші п'ятірки і навіть двадцятки кандидатів до ВР від різних партій.
Першій ітог наступний:
Ви чули, що батальйони після перемоги підуть на Київ проводити люстрацію?
Чули?
НЕ ВІРТЕ!
Батальйони вже йдуть масово до ВР. В Когось це комбати (Наприклад Семенченко в Самопомочі, Комбат Айдару в Яценюка, замкомбату Міротворця в Свободи), в когось рядові бійці наприклад Сенцова в Тимошенко, Мамчур в Порошенко, Гаврилюк в Яценюка і т.д.
 
Партійні лідери показали цими кандидатами декотрі свої направленості в подальшому.
Яценюк судячи з усього намірений серйозно і ґрунтовно займатись політикою за принципом ПОВНА  ВІДКРИТІСТЬ  ПЕРЕД  НАРОДОМ, принаймні для широкого загалу. Отже не обмеживсь лише комбатами у списку, а і створив якусь військову раду, сам літає економкласом стоїть в чергах і т.ін.
Взагалі в списках Яценюка все більш менш пристойно. Бачив лише одно засранця - ПАшинського і це не додає партії голосів, а навпаки певний мінус.
 
П'ятірка Порошенко особливо нічим не здивувала. Кличко котрий заявив що він лишиться мером є просто представником УДАРу, Луценко представником Солідарності. Гройсман відповідальний за самоврядування, Джемілев має засвідчити, що Крим не буде забутий, Мамчур як символ останніх буремних подій. Але цікавіше виявилось далі. Мустафа Найєм, Лещенко, цікаво. Мінус це син Порошенко котрий йде на вибори мажоритарником, але х.з. який він депутат? Хоча вже наче був депутатом облради (може хто може детальніше розповісти).
 
Досить потужна заявка у ОПОЗИЦІЙНОГО  БЛОКУ куди разом з рештками ПР прибились Рабінович і ще купа різних партій. Принаймні видно, що люди прагматично оцінюють свої шанси.
На цьому тлі розчарування від Свободи. Фактично мені так здалось, що лідери Свободи не зрозуміли, що вибори у 2012 році це не те що вибори у 2014 році. Нічого фактично нового.
 
Тимошенко порівняно зі Свободою виявила більшу креативність. Правда все виглядає надто топорно, хоча в фірмовому стилі Тимошенко, котрий так подобається її прихильникам. Плюс це звісно Сенцова, мінус це також кандидат Сенцова, але вже сестра. Для чого? Більше жодних ані креативів ані серйозних мінусів (правда невідомо що там далі за п'ятіркою)
 
ПР нажаль участі офіційно не братиме тому мінус їм.
Тігіпкий теж невідомо що і як якась п'ятірка не відомо.
 
Досить потужна заявка в Самопомочі. Ось бачте гаспада від Свободи як треба креативно підходити. Партія котру ніхто особливо не знав входить доволі презентабельною п'ятіркою. Не те що ви. Ну що в Свободі не має активістів котрі в полі бою та на Майдані показали себе гідно і чесно? ТО якого ви фактично знов самих функціонерів запускаєте? Думаєте це не вибори, а весела прогулянка? Пролетите!
 
Але найкреативнішим виявивсь Ляшко. Видно що до формування команди хтось підійшов дуже творчо. Якихось мінусів не видно. Лише плюси. Молодець.
 

Звісно це все мої суб'єктивні думки, до того ж я не оцінював тут шанси кандидатів або ті програми з якими вони йдуть на вибори, а суто лише той факт наскільки творчо формувались списки.
 
Отже за творчістю підходу та креативністю поки що відомих кандидатів їх поділяю так:
Ляшко-Самопоміч
Народний Фронт- СалірністьУдар
Батьківщина
Опозиційний блок
Свобода
ПР.
 
Цікаво буде ознайомитись з МАЖОРИТАРНИКАМИ. Поки про них мало відомо. Чув лише про Фаріон від Свободи. Сина Порошенко та в Запоріжжі від Порошенко йтиме лідер місцевого Майдану і то все. Це мало інформації шановні, а вибори не забаром..
© Слово [15.09.2014] | Переглядів: 1198

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.6/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook