для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Картина прояснюється


Картина прояснюється

1. Порошенко, ще коли йшов у президенти, мав на увазі домовитися з Путіним і зліпити для України такий собі мир .. Інакше для чого він туди йшов?
Ліпити мир з Путіним Порошенко міг лише під проводом пані Меркель (зрозуміло ж чому?). Саме тому і міністром став Клімкин (мені він, до речі, подобається).
Отже, Путін, Меркель .. А Обама? Ну, Обама теж не Рейган, а навіть навпаки, .. та все ж таки він із Штатів .. А Путін з Меркель не люблять Штатів, тому і Порошенко з Обамою не дружить .. Чісто шоб не дратувати своїх стратегічних партнерів Путіна і Меркель.
 
2. Який мир з Путіним можна зліпити? Звичайно такий, який має на увазі Путін. Тобто, Кримнаш. Тому Україні випадає Крим підгодувати, підготувати до курсезону, а коли настане літо, наповнювати українськими відпочивальниками. Ну, і нехай. Ми ж будемо казати по всіх світах, що Крим – наш, а Путін нехай каже Кримнаш. А там і каденція мине, тож кашу буде расхльобувати інший през.
Можливо, що саме такий хід думок Путіна могли собі уявити наші архістратеги Пєтя і Юра. Якби то Порошенко уявляв ступінь внутрішньої свободи буонапартє з Ерефіі, то навряд чи ризикнув сідати з ним грати в ці шахи. Нє, в решті решт Путін скінчить погано для нього. Питання лише в тому, чи не виїсть роса наші очі ..  
 
3. І ось тепер план Порошенка розгортається на наших очах. Від партнера Путіна наш Пєтя вже втекти не може. Він тепер змушенкий з ним домовлятися стільки, скільки скаже пані Меркель, від якої також вже не втікти.
Якби то все було не так, то мериканські гінірали вже давно сказали б Пєтє суворо: ану, Пєтя, звільняй свій гнілий Гєнштаб, тоді ми дамо зброю і навчимо нею користуватися і встановимо на рейді в Одесу один ракетний есмінець ..
Але Пєтя вже тримає в руках свій ойропейський вектор і дружить з Ангелою. Тому Путін назвонює інколи нашому і вони перетирають за жізнь.
 
4. «Ну, шо ж .. – сказали собі Пєтя і Юра, - якщо вже виходить такий гнілий базар, то будемо віттягувати ендшпіль скільки вистачить сил. Головне – не злякати Путіна, ні абідіть ..». А там, - сподіваються наші архістратеги, - глядіш с Путіним шо-небуть трапиться .. Може хто його вб’є вистрілом с пісталєта у скроню .. Чи отруїть ..
А поки що будемо показувати Путіну європу .. Наче ми дуже не хочемо санкцій, наче дуже бажаємо миру .. Наче уважаємо як боїмося .. Він звичайно підступно порушить всі угоди, а ми зразу ж побіжимо до Меркель, тіпа ну шо далі будім дєлать, нінаглядная? Хай Меркель поступове звикає до думки, що то Україна є її власною справою.
 
Ну, панове і пані, от такоє от ..
 
Spider
 
PS
А, іще забув додати - якщо ми зараз почнемо робити справжню армію, то Путін вирішить, що Пєтя-прідатєль-хахол. І як тіки вирішить, так зразу ж і озвірєє .. Пєтя он дозволив собі парадом їжака полякати і отримав зразу ж Іловайськ. Що він отримає за призначення ефективного Гєнштабу і тако ж міністра оборони, можна лише здогадуватися.
Але будемо сподіватися, що наш Президент перевершить всі наші сподівання і попсує всі наші побоювання.
© Карт [13.09.2014] | Переглядів: 841

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.5/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook