для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Злочинець має сидіти в тюрьмі! (???)


Злочинець має сидіти в тюрьмі! (???)
Відкинемо емоції, і поглянемо на ситуацію з так званим припиненням вогню з юридичної точки зору, отже:
 
З А К О Н   У К Р А Ї Н И
Про боротьбу з тероризмом
 
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
 
боротьба з  тероризмом   -   діяльність   щодо   запобігання,
виявлення,   припинення,   мінімізації   наслідків   терористичної
діяльності;

Відповідно Антитерористична операція, це комплекс заходів по припиненню терористичної діяльності.
 
Що ж таке "припинення вогню" і так зване перемир'я - це ПРИПИНЕННЯ виконання комплексу заходів, тобто на окупованій території комплекс заходів по припиненню терористичної діяльності не ведеться. Це порушує вимоги КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ, а саме:
 
Розділ І
ЗАГАЛЬНІ ЗАСАДИ
 
Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
 
Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

Хто по КОНСТИТУЦІЇ має забезпечувати дотримання КОНСТИТУЦІЙНИХ норм в Україні? Дивимось:
 
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
 
Розділ V
ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ
 
Стаття 102. Президент України є главою держави і виступає від її імені.
 
Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.

Висновок очевидний - Президент не має права припиняти проведення Антитерористичної операції, бо її припинення призводить до того, що на окупованій терористами території права і свободи громадян не дотримуються, більше того, на тих територіях не тільки відсутні права і свободи, але й є пряма загроза їх життю і здоров'ю, а це суперечить Розділу І КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
 
Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Більше того, Порошенко позбавляє права на безпеку життя військовослужбовців, які теж є громадянами України, бо військовослужбовці не можуть відкривати вогонь по розгорнутим в бойове положення артилерійським системам, які в свою чергу можуть безперешкодно відкрити вогонь по наших солдатах, військовослужбовці не можуть нанести превентивний удар по скупченням терористів, по їх складах з боєзапасами і військовій техніці, а терористи та їх зброя за визначенням несуть загрозу життю як цивільним громадянам, так і військовослужбовцям.
 
Порошенко порушує КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ, при чому це порушення тягне за собою тяжкі наслідки, ця його протиправна діяльність має бути припинена негайно.
 
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
ЗАКОН  УКРАЇНИ Про боротьбу з тероризмом
© Святиє суслікі! [09.09.2014] | Переглядів: 1363
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook