для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

блядський парад пристосуванців (БПП)


блядський парад пристосуванців (БПП)
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк стане першим номером списку Блоку Петра Порошенка на виборах до Верховної Ради, запланованих на 26 жовтня.
 
Про це повідомило джерело в партії.
 
До першої п'ятірки виборчого списку БПП увійдуть також
 
мер Києва Віталій Кличко,
лідер партії БПП Юрій Луценко,
спікер Верховної Ради Олександр Турчинов
і радник Порошенка Ольга Богомолець.
 
Джерело

Не претендую на глибоку аналітику, просто моє відношення до персоналій, отже:
 
1. Арсеній Яценюк:
 
Я не економіст, проте на мій погляд дилетанта Арсеній є найкращим Прем'єром за всі часи незалежності України.
Висновки роблю виходячи з очевидного саме для мене, а я (не економіст, а пересічний громадянин) бачу що попри те що йому дісталась розграбована януковичем Казна, корумпована на всіх рівнях система управління, купа зовнішніх боргів, війна на Сході України, Уряд Яценюка вчасно виплачує зарплати та пенсії, навіть, попри те, що він має забезпечувати житлом та надавати іншу підтримку тимчасово переміщеним мешканцям Донбасу, в цьому році мені, як чорнобильцю, пропонувалась санаторно-курортна путівка (я відмовився).
Стосовно курсу долара - я не знаю чи є в його росту вина особисто Арсенія, бо думаю що в нинішніх умовах будь який Прем'єр або вимушений був би долар відпустити, або тримав його курс, з'їдаючи золото-валютні запаси, одним словом я би не став звинувачувати в цій проблемі саме Яценюка.
Хоча звичайно цілком можливо що найкращим він є з огляду на те, що папєрєднікі були всі як на підбір - недолугі, воровиті, одним словом з цілими букетами "чеснот". А до явних проколів відніс би неймовірно повільні кроки, які є почасти правильні, проте а почасти надто запізнілі.
 
2. Віталій Кличко:
 
Боксер у всіх значеннях цього слова, людина абсолютно несамостійна, має на увазі навіть не те що він комусь продався, а те, що схоже він в силу своїх особистих морально-ділових, та інтелектуально-інтуїтивних якостей просто не здатен самостійно приймати правильні рішення, схоже що ним просто маніпулює його оточення, яке в свою чергу не є чесним і порядним.
 
3. Юрій Луценко:
 
"Лідер БПП", і цим мабуть все сказано, бо БПП не є політсилою за визначенням, а є збіговиськом пристосуванців, зрадників і популістів, ну і відповідно він не є їх лідером, він є призначеним на цю, так би мовити, посаду, але ж ми знаємо, що "лідер" це аж ніяк не посада, згодні ж?
Ну і шлейф минулого у нього зовсім не веселковий, єдиним його здобутком є відсидка, хоча справедливості ради маю відзначити, що відсидів він красиво і достойно, а так то комсорг, соціаліст, нашеукраїнець, самооборонець, одним словом кар'єрист і пристосуванець.
 
4. Олександр Турчинов:
Як спікер, то на мою думку він виглядав достойно, проте не треба забувати, що він був по суті керівником Держави, хоч і зі статусом "тимчасовий", і під його керівництвом принципові речі було злито, не буду перераховувати що саме було злито в унітаз, акцентую лише на факті невчасного гасіння пожежі на Сході України, щось робилось звичайно, хоча як би були рішучі кроки, то смуту можна було вгамувати на самому початку, бо ситуація на Донбасі, і ситуація в Криму, то зовсім інші речі, хоча й утворені вони були одним і тим же Хуйлом.
 
5. Ольга Богомолець.
Одразу скажу, це повний піздєц. Взагалі з радниками у Порошенка біда, взяти хоч би радника Міністра ВС (він же теж в команді Президента, так?) Данилюка, про цього радника скажу словами Олексія Гриценка:
Данилюк - радник міністра оборони - це повний п-ц.
1. Данилюк офіційно заявив в лютому про незаконний перетин кордону
2. Всім відомо про його співпрацю з колишньою владою і комерціаналізованність взагалі його дій
3. Данилюк був одним з 7, кого призвали до служби в арміі 1 травня і він зпетляв...
Є ще багато чинників, які можуть навести люди, що його знають.
Що він може нарадити?.....
Але я відволікся, треба ж про пані Богомолець щось сказати, так от, чесно кажучи коли вона була кандидатом на пост Президента, то у мене якоїсь визначеної думки про неї не було, аж поки я не подивився як вона смажилась в "Гарячому кріслі", там повилазили всі скелети з її шафи.
 
Ну десь так.
 
Користуючись нагодою, хотів би почути за кого збираєтесь голосувати ви, назвіть свій вибір або в коментарях, або тут. Я за Свободу.
Дякую.
 

© Святиє суслікі! [08.09.2014] | Переглядів: 7308

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.0/70

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook