для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Смішна історична ретроспектива... Але...


Смішна історична ретроспектива... Але...
От шо я скажу. У фсьому винуваті німці, а роSSіяни тут ні до чого.
 
Ні не, так. Це німці руських з пантелику збили і створили роSSію.
 
Все почалося з того, шо історію роSSії написали німці.
 
Потім  Петька перший обізвав себе ампіратором, а царство московське назвав роSSіяцькою імперією. А придумав він це після того, як прорубив вікно. Але він не просто «прорубив» вікно у Європу. Він все европейське, шо  під руки попадало, тягнув до Московії. А німці були ближче за всіх. Ось тому німецького було найбільше.
 
Але цього йому було замало і він вкрав жінку. Вперше при ньому московською, а потім і "всєя Русі" царицею стала німкеня. Після нього майже всі імператриці або самі німкені, або чоловік - німець (виключення: друга дружина Олександра ІІ - Катерина Долгорукова - та дружина Олександра ІІІ - Марія Датська). Інші - німкені. (ось тут про імператорів та дружин імператорських) А ми всі знаємо, шо нічна «фуфушка» денну перекукувовуває на раз-два. Гаразд, на раз-два-три.
 
Тобто, Петька стирів дружину першим, а потім всі імператори за ним повторювали. Про постійне мавп’яче наслідування царським домом пруських порядків я просто мовчу. Дрібниці.
 
Потім дєдушко Ленін відзначився і став тиріть ідеї. Він взяв за взірець теорію бороданів і творчо розвинув її. І так творчо розвинув, що від оригіналу мало що залишилося. І вийшло у нього не хухри-мухри, а роSSійський варіянт німецького марксизму - ленінізьм. Наслідки цього роSSія й досі вихаркує і не може здихатися.
 
Тепер от путлер-пуйло вирішив ще більше вдосконалити німецькі ідеї. А оскільки всі пристойні ідеї вже хтось стирів та розвинув, то він вирішив звернутися до нетлєнки Гітлера. В того був фашизм, а путлер-пуйло розвинув його до рашизму. У того було арійське панування, а цього – «руський мір».
 

 
Мабуть, меркелюшка відчуває спинним мозком, шось родствєнноє, німечеське, у діях та словах путлера-пуйло, і тому так щиро захищає його.
 
Отака от історична ретророспектива. Німці, пам'ятайте: роSSіяни, як той славнозвісний поручик у непристойному бородатому анекдоті – прийдуть і знову все опошлять!
© Дядько бородатий [07.09.2014] | Переглядів: 3507

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook