для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Щелепно-мозкова травма


Щелепно-мозкова травма
"По мнению героини сюжета крымскотатарского телеканала АТР, изучить украинский язык ей не позволяет русскоязычная челюсть.
При этом украинский язык она называет фашистским, не может постичь и крымскотатарский по уважительной причине."

http://www.sobytiya.info/news/14/44292
 
* * *
 
На фото - щаслива власниця руськоязичної щелепи. Вона розповідає про своє життя; як колись познайомилася з крутим челябінським мужиком і той їй відлив з чугунія щелепу на восьме марта. То був довгоочікуваний подарунок, бо сама-то вона за природою фіно-угро-щелепна, а так же хотілося, щоби з щелепою було як у всіх нормальних...
"А потім - розповідає власниця щелеп, - він мені їх закріпив отут (вказує пальцями) на оцинковані болти М12. З гровером і контрагайкою. Відтоді я парускі можу разгаварівать, а от іншими мовами - ніяк...
 
А взагалі-то чавунні щелепи челябінського виробництва славилися ще в добіблейські часи. Одна така щелепа підвернулася під руку Самсону, коли той дискутував з філістімлянами. Самсон не розрахував рускощелепну силу удару і покрошив філістимлян в капусту. Потім здивовано покрутив її в руках і питає: "Пацани, а чия це така класна щелепа? На скрепу схожа..." А йому відповідають - та був тут один осел з Челябінська... А Самсон сприйняв все буквально, то воно так і залишилося в історії.
На знак перемоги Самсон повісив собі ту щелепу на саморіз над дверима. Оскільки в тих палестинах челябінські щелепи були рідкістю, то народ почав косити під Самсона - вішати підкови. Так і прижилося.
Тепер у русскіх вже дві відміні особливості: зайва хромосома і рускоговоряща щелепа.
Умом - не понять...
© sampo [06.09.2014] | Переглядів: 4907

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook