пароль
пам’ятати
[uk] ru

Миру мир!


Миру мир!
Звиняйте за мій хранцузький.
 
Значить, наступив мир, чи то, пак, перемир’я. України з ким? Ніпанятна.
Знову наші воїни В ОДНОСТОРОННЬОМУ ПОРЯДКУ припинили вогонь, а ті, як їх там, ну ті, що не російські війська, а херня якась на постном маслє, котра зі Пскова, Костроми, Самари та інші «брати» наші чи то по крові, чи то по вірі – чечени і осетини, по-сучасному озброєні з ніг до голови чомусь суто російською зброєю (ну, так співпало, чисто випадково) і не збирались припиняти вогонь. Ап’ять, єті мать, нєпонятка.
 
Вже до нас посунув, як пишуть наші «братья», так би мовити, «ачєрєдной гуманітарний канвой». Що, ще не все обладнання вивезли? Мабуть, що так…
 
Що ж його робити? Насамперед нашому гаранту. Відповідь лежить на поверхні:
- Пану Петру потрібно накінець-то втямити, що він президент держави, а не корпорації, і ніякий він не бізнесмен-дипломат (чи дипломат-бізнесмен?), а Президент України.
- Відкликати підпис України з Будапештського меморандуму і заявити про те, що ми просто змушені відновити свій ядерний-термоядерний щит (привіт, англосакси!), роблячи упор на створення шанцевих (переносних) термоядерних бомбочек. Маленьких таких, потужністю приблизно в одну мегатонну. А Гамерика з лОндоном та усім Еуроколгоспом нехай і далі висловлюють «глибоку занепокоєнність» та «велику стурбованність». Як казав турецький підданий ібн Остап Ібрагімович Бєндєр про «Спасєніє утопаючіх…»? Да продліт Аллах єго дні!
- Перекрити нахєр газову трубу. Нехай свій кінець тої славнозвісної труби «сєстра радная» Рассєя запхає собі в сраку, а в другий її кінець замерзлий зніжений Еуроколгосп висловлює «глибоку занепокоєнність» та «велику стурбованність» і, заодно, може туди запхати свої «страшні» санкції проти «сєстри-террористки», що одне й те саме, що запхати їх собі в сраку. Те саме. Абсолютно!
Стосовно «вонючого газу» (В.Ющенко). Україна видобуває на своїй территорії 24 млрд.м.куб. газу в рік, а для власних потреб потрібно 18. А хитровимаханний Ахмєтка нехай для своїх потреб купляє газ ЗА СВОЇ гроші. Газові родовища заставити працювати суто в інтересах держави. І власник кількох із них Шуфрич нехай не псує своїм гнусним відом весь пейзаж шустеріади кожну п’ятницю, а потрусить мошною. Почне вийо… - націоналізувати. Крапка.
- І, саме головне, досить ховати голову в пісок, як страус, і припинити те АТО. Весь світ досить голосно каже: «Це війна», а ми і далі толєруємо, *об його мать!
Розірвати всі стосунки с «сєстрою» нашею «ріднесенькою» та, для початку рз*уячити їх сраний гум.конвой і припинити те нікому не потрібне чергове одностороннє «перемир’я». Його все одно «асвабадітєлі» ні секунди не дотримувалися.
- Досить «маринувати» зброю на складах – видати їх нашим воїнам. З хєнєралами жорстоко (жорстоко, а не жорстко!) розібратися. За Ілловайськ, за Зеленопілля, за Волноваху, за… Дуже багато таких «за» вже назбиралося. Отож бо і воно.
 
Якщо пан Петро, наш гарант, прислухається до народу, то народ його потужно підтримає і разом ми переможемо. Якщо ні, то… Я навіть слів не зможу підібрати, якщо ні…
© MVF [06.09.2014] | Переглядів: 2518

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.6/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати