пароль
пам’ятати
[uk] ru

Мутна справа


Мутна справа
Може я щось не розумію, може є якась висока політика, але мені не зрозуміла історія з Героєм Майдану - Сотником Парасюком. Якось дуже дивно він повернувся з полону. Звичайно дякувати богові, що він повернувся живий і неушкоджений, але в усьому цьому є якась недомовленість. Адже всім відомо, і нашим ворогам теж, його роль на Майдані. Його оголене тіло миготіло по всіх екранах комп'ютерів, телевізорів, та на шпальтах газет. Тому, у мене викликає великий подив, що його не впізнали..... Чому, замість того щоб його розстріляти, як зазвичай роблять терористи з усіма бійцями добровольчих батальйонів, які випадково потрапили до них у полон, його відправляють до Росії. Чому....  Бо не впізнали??? Або навпаки, тому-що дізналися кто він? Наша героїчна льотчиця Надія Савченко досі на них плює і тому її не можуть врятувати навіть найкращі адвокати.
 
А нашого героя, два дні допитують в ФСБ і потім відпускають? Що, в ФСБ немає його фотографій у всіх ракурсах? Як ви гадаєте, в ФСБ суцільні ідіоти і придурки, у яких на комп'ютерах немає програм ідентифікації особистості? Він їх обдурив? Потрапте в нашу ментовку або в СБУ з підозрою в тероризмі, а саме так трактують в ФСБ добровольчі батальйони України, і вас також легко звідти випустять, якщо ви їм розповісте козочку, що ви ні в чому не винні? А його відпустили, не зважаючи на те що він був в однострої добровольчого батальйону і навіть мав шеврон «Правого сектора»! І його так просто відпустили ???
 
Як сказав одного разу один великий режисер -  «Не вірю», так і я не зобов'язаний вірити його казочці про дурних ФСБшники.
 
Як мені здається, його впізнали ще в Україні і зрозумівши, що зловили трохи неординарну особистість, вирішили відправити його до Росії для суду. (як наприклад з Савченко)  ФСБ чудово знало хто він. А ось чому вони його відпустили ?? Та ще й вивезли на своєму транспорті в Україну і відпустили на всі чотири сторони - питання?
 
У мене немає на це відповіді. Може хто, який більше обізнаний в цій справі, розвіє мої сумніви? Заздалегідь дякую.Eyes in a heap
© Tutanhamon [05.09.2014] | Переглядів: 1117

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.8/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати