для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кияни! До завтра заблокуйте таємний вихід з Ради.Змусіть депутан скасувати позаблоковість та маж-ку!


Кияни! До завтра заблокуйте таємний вихід з Ради.Змусіть депутан скасувати позаблоковість та маж-ку!
Що за таємні переговори ПОПа з путіним перед самітом НАТО? Про невступ України до НАТО??
 
З чим поїде ПОП на саміт НАТО, якщо зРада не проголосувала за скасування так званої позаблоковості України? Треба ЗМУСИТИ отих депутан проголосувати за скасування! Кожного схопити за шкіряк та привезти в Раду і стати поруч, аби жодна наволоч не ризикнула проголосувати не так, як потрібно. Не випускати, допоки не проголосують! Приготувати та поставити поруч знаряддя покарання всіх ворогів із депутанськими мандатами.
 
Військовий час. Це означає, що ті, хто працють на ворога, мають право лише на суворе покарання народним трибуналом.
 
Народ має для цього зібратися під проводом патріотичних сил в Раді (фракції Батьківщини, Свободи та Удару), аби виконати цю місію!
Скликайте людей до Ради завтра або навіть вже сьогодні і так, щоб не розходитися допоки не проголосують!
 
Не дати депутанам залишити Київ: стежити за кожним. Для цього є патріоти в СБУ, МВД та у Автомайдані.
Під проводом патріотичних депутатів має бути цілком реалістично заблокувати щурячий підземний хід з приміщення Ради.
 
Завтра всіх впустити, і нікого не випускати, допоки не скасують цю мину під Україною, закладену януками по команді з Москви.
 
Ще одна нагальна тема голосування - повернення 100% пропорційного голосування (скасування мажоритарці) і виключно по відкритих списках!!
 
Слава Україні!
Смерть ворогам!
chch
 
Товариство, що відбувається в Дебальцевому та в Лутугиному - готуються нові іловайськи??? Подивіться на карту "АТО"! Всі єнєрали залишилися на своїх місцях. Знаних патріотів у Генштаб не взяли. І з цим ПОП поїде на саміт НАТО??? На Заході стежать за подіями не менше, ніж пересічні українці. Теж роблять висновки. В тому числі - про пересічних українців, які не дуже вимагають очищення військового керівництва, про яке говорять і пишуть, наприклад, Ю.Бутусов та С.Семенченко. Скажіть, панове, як би ви на їхньому місці ставилися до країни, яка не змушує керівництво бути ефективним? Втім, кожна велика подія в Києві зараз має відбуватися під проводом організованих патріотичних сил, якими є партії Батьківщина, Свобода та Удар, аби не допомогти, мимоволі, ворогам вчиняти провокації.
 
Зараз всі, хто не на передовій, зобов'язані підпорядкувати своє життя забезпеченню хлопців, які на передовій. Грошима, постачаннями, і, НАСАМПЕРЕД, - західною зброєю та громадянським контролем за адекватністю керівництва країни взагалі і військового - окремо. Західну зброю ми отримаємо тим скорій, чим більшу громадянську активність продемонструємо, чим прихільнішою виглядатиме Україна до НАТО на законодавчому рівні.
 
Дісципліна та згуртованість навколо знаних патріотів - необхідна умова нашого успіху.
© Кіт [03.09.2014] | Переглядів: 2941

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook