пароль
пам’ятати
[uk] ru

Про головне !


Про головне !
Відбулася чергова, енна, дискусія на тему Української мови.
Знову всі російськомовні "таваріщі-патріоти" обурюються питанням мови і клянуться говорити російською в Україні вже з принципу.
А чому ви власне ображаєтеся на зауваження, що ви, живучи в Україні, не розмовляєте Українською ?
Вам самим не соромно, що в той час коли Україна воює з Росією ви розносите по Україні російську заразу у своєму роті ?
Хтось носиться з російським символом, їх прапором, хтось бігає з російською зброєю, а ви носите символ Росії в своєму роті. Не соромно ?
За часи нашої незалежності різні політики були при владі, різні президенти. Були при владі і нікчеми, і злодії, були погані економісти та бездарні господарники, різне було...
Але самий більший жах настав коли до влади в Україні дорвалося російськомовне бидло, відверті про-російські агенти та російськомовні виродки з даунбаса, лугандона і Криму. Бо вони принесли злидні, горе, біду та смерть, вони принесли війну... А знаєте чому? Бо вони є ворогами України.
Ви заперечуєте, мовляв це все різні януковичі, азарави, чєчєтави, калєснічєнкі з царьовими та інша нечисть і мерзота яку навіть не хочеться згадувати.
Ні мої дорогі, не так все просто ...
Яким чином вони прийшли до влади у нас ? Хто за них голосував ?
Мені 53 роки, я ходжу на вибори, але жодного разу, чуєте, жодного разу в житті я не віддав свій голос за російськомовного виблядка, які би він гроші мені не пропонував та які би казки не розказував. Бо я з дитинства знаю від своїх дідів-прадідів, що москаль то є ворог, сволота та падлюка.
А хто голосував за януковіча ? російськомовні. Хто весь час підтримував риго-аналів та комуняків ? російськомовне насєлєніє.
Чому ми зараз не в НАТО? Бо "насєлєніє", прошу не плутати з Українським Народом, назавжди запам'яталось мені антиукраїнськими мітингами з гаслами "НАТО-нет", "ЕВРОПУ в жопу", "данбасс за януковича", "ДАЕШЬ ТАМОЖЕННЫЙ СОЮЗ" і т.д.
Саме це "насєлєніє" звозили за гроші в Маріїнський зоопарк і ми всі пам'ятаємо гори пустих пляшок з під алкоголю та купу одноразових шприців, які ми потім прибирали після них.
Це вони волали "слава беркуту" під час подій на Майдані.
Це вони виходили зустрічати ворогів України, російських бойовиків, з хлібом-сіллю та знищували нашу національну символіку, і ще багато всього іншого.
Це вони навіть і НЕ ЗБИРАЮТЬСЯ розмовляти Українською та кричать, що годують усю Україну, а США та Европу вважають шпигунами і ворогами Росії. Це вони проти вступу в НАТО, бо це загроза для їх Росії.
І ЩЕ ДУЖЕ БАГАТО ВСЬОГО, ЗА ЩО МАЄ БУТИ ПРОСТО СОРОМНО.
І ось навіть зараз, після цього всього жаху та вбивств, які спричинила їх влада, їх представники вимагають переговорів та російської мови, федералізації...
Хочуть наших земель. Звичайно ми нічого і нікому не віддамо. Це історичні Українські землі.
А тепер російськомовні заявлять про те, що в Україні російська мова майже рідна. Це що за нісенітниця ?
У свій час, після геноциду Українського народу та голодомору, в наші міста і села, в домівки, що залишились після закатованих Українців, комуністи навмисно звозили і заселяли там російськомовне бидло, люмпенів, повій та кримінальну мерзоту зі всього сересер.
 
Кожного дня я спілкуватися з людьми телефоном і по скайпу. І завжди, коли моїм співрозмовником є російськомовний «патріот», я кажу: Вибач, не знаю чи будеш мене розуміти чи ні, але зараз іде війна з Росією і гинуть Українські солдати, тому розмовляти російською мовою в Україні зараз вважається просто ганебно і несправедливо по відношенню до нашої землі. Я говоритиму Українською мовою.
І знаєте, але половина з них, з трудом, але вже говорить Українською.
Треба їх виховувати, переконувати, і це залежить тільки від кожного з нас !
                                                                                                                     Слава Україні !
© Олександр Башта [02.09.2014] | Переглядів: 1773

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.6/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати