для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Роздача "призів"...


Роздача
     Утро…
 
     Як всігда воно починається з просмотру новостєй в Інеті. Скіки собі не даєш обіцянки плюнути на все і увійти в стан самозаспокоєності, відключитись від усього інформаційного потоку, оскільки як співається у пісенці «новости задрали о родной стране…»,  а не получаєцця.
 
     Знову одне і те саме. Мозіла одразу відкриває основні закладки. Читаємо…
 
     О, на ДД Хвєдарєнкін знову видає радужні перспективи для страни, шукає врагов і прідатєлєй, обзиваєцця ніпадєцьки на персонал «люзорики, долбодятли і т.п.», а на загал получаєцця ФСЬО ПРОПАЛО… В обсчєм, одразу захотілось вішацця…
 
     Так, срочно нужен релакс. Бігом на  http://repka.club/. Слава Богу дід Свирид, який на стражі мирового порядку, не розчарував. Твереза аналітика, без паніки, і знову хочецця жити, оскільки, як справжній педагог, дід уміє підтримати словом, закінчуючи стандартно:
Зберігаєм хладнокровіє і здоровий глузд, держим кулаки за Надю і читаєм repka.club. А также слєдім, шоб віздє парядок був, нахуй! А не те, шо січас.

     Увійшовши у стан душевної рівноваги шукаємо більш серйозну аналітику… Бігом на http://linkodrom.com/. Опаньки, наш Завгосп дав зсилку http://hvylya.net/analytics/politics/voyna-ukrainyi-i-rossii-vklyuchaem-mozgi.html, читаємо… Все чесно, все правда, але тепер хоч можна пойняти чому «маємо, те шо маємо»… Але знову чомусь виникає желаніє вішацця…
 
     І шо його робити? Хочецця внести свою лєпту у перемогу України над Хуйлостаном. Появляюцця якісь мислі нащот інформаційної війни. Так, шо там народ пише з Дзюдохерії? Заходимо на «Эхо Мацквабаду», бо тіки там ще можна найти вміняємих. Знову розчарування. Віднайшов комент
Хорошо, что у Путина есть ядерное оружие - это означает, что жизненное пространство русских будет расширяться.
Ядерными атаками Путин присоединит к Русскому миру новые территории, покажет пиндосам кузькину мать.
Наступили тревожные времена, американцы нападают на Россию, создают врагов вокруг России, обстановка накаляется.
Очень похоже, что уже и Назарбаев продался американцам, стал фашистом, и, как и фашист Порошенко, будет препятствовать восстановлению исторической справедливости в северном Казахстане, который всегда был наш.
Только русские говорят горькую правду, все остальные лгут, но мы, русские, с русским Путиным впереди, всех победим, и заживём счастливо и духовно.

     Одне з двох, або це клініка, або хтось жостко стібецця… Невже йому тіпа похуй скіки «двохсотих» таке міротворчєство  принесе руським батькам і матіркам?..
 
     Ладно, хоч і нехотя, але нужно і свіжак почитати, який іде по стрічках і ріал-таймі… Ідемо на Цензор.
 
     Мама дорогая!!! Оце так бонба!  http://censor.net.ua/news/300691/
     Ще одна http://censor.net.ua/news/300704/
 
     Знову захотілося жити. Але ж напевно русовата від їхнього Лаврова до останнього тролля на ДД почне верещати «ВИФСЬОВРЄТІ!!!», пацанів закопають як безпритульних собак на кладовищах, а мамкам розкажуть про інсульти та нещасні случаї під час ученій. А шо, це тєма! Якшо трупи будуть розсрєдоточєні по всій Рашці, то можна їх і не замітити і ні одна сволоч не буде протєстувати.
 
     Карочє, у мене появилася мисля. Нам конче необхідно доказати, шо росіяни провели і продовжують пряме військове вторгнення. Треба просто провести «танці з бубєном на костях». Шо я маю ввіду?
Треба проводити систематичне собірательство жмуров із русовати, тщатєльно їх сєлєктірувати і накопичувати тих, по яким вдається ідентифікація відносно гражданства і належності до армії Хуйлостану. Відшукувати рідних і приглашати їх на опознаніє до Києва. Раз в тиждень збирати журналістів для прєдставлєнія очєрєдної партії.
 
     А тепер представте собі флеш-мобчик. Просто «туши свєт»!!!
 
      Воскрєсне утро біля посольства Хуйлостану у Києві. Отвєтствєний секретар доповідає Зурабову, шо під стінами починаються ніпанятки. Посол виглядає з-за занавісочки у віконце і його проймає холодний піт.
 
     На площі купа празнічно вдягненого люду, флагі родіни з траурними лєнточками. Оркестр грає знамєніту музичку Мендєльсона, але зовсім не «Весільний марш» . Купа ріпортьорів з камерами. Безутєшні родичі в істєрічєском плачу «На каво же ти нас пакіну-у-у-л!!!» кидаються обнімати труни, які розгружують на площі прямо під забором українські вояки з траурними пов’язками на рукавах. І красіво і чинно поміж людом ходять священники УПЦ МП розмахуючи кадилами  і весело напєваючи «Упокой Госпаді душу раба тваєго…». Не вспіває гаспадін пасол ще втямити шо відбувається аж тут… дзвіночок у двері.
 
     У дверях стоїть мальчонка, який чимось напомінає розносника піци. У руках накладная і він просить розписатись за доставку і получєніє посилочки для брацького правітєльства. А у накладній список народу, з якої часті кожний і точні координати, де був обнаружений заблудівшийся, а також опис лічних вєщєй які були обнаружені при жмурі. Особєнно точно указана зброя і боєприпаси…
 
     Посол починає ізучати зміст накладної і у перєчні лічних вєщєй ніхуя не бачить ні одного холостого патрона, шо його дуже засмучує, оскільки відмазка про учєнія вже не проканає.
 
     Нарочний тим часом просить хазяїна хати вийти на вулицю, шоб прийняти посилочку согласно опису для общєго порядку, оскільки подальша розфасовка оптової партії та розсилка її бєзутєшним родственнікам є прямою обязаловкою цієї вражескої сучарні під назвою Посольство Рассєйской Пєдєрації в Україні. Саме паскудне, шо з-за спини нарочного виглядає пару тєлєкамер з логотипами піндоських та гейропейських телеканалів.
 
     Зурабов, конечно, впадає в нєсознанку. Тіпа, ми не заказували посилки, ви вобщє ошиблися адресом і нічого я ні підписувати, ні получати не буду.
 
     А нам того і треба. Нарочний каже: «Ну шож звиняйте, ми ж хотіли як луччє, шоб Ви не виглядали кончєним підаром перед своїми гражданами. Значицця розфасовкою і роздачою «подарунків» ми займемося самі»…
 
      І після цього на камери всіх телеканалів «щаслівчики» починають получати виграні в лотерею призи, і як на «Полі чудєс» в красках і всіляких епітетах починають передавати прівєти.
 
     Занавєс.
© инженегр [02.09.2014] | Переглядів: 4590
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook