для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Радикальний крок: запросити американців до українського керма


Радикальний крок: запросити американців до українського керма
Пропозиція: запросити американців до українського керма. Відразу прошу заспокоїтися дуже гордих колег, які  ладні сприйняти запрошення іноземних управлінців як приниження України. Ніякого приниження в допомозі друзів немає. А головне: не час тішити самолюбство, зараз все має бути спрямоване на Перемогу.
 
Очевидно, американські керівники, кращі в світі, змогли б налагодити сучасну систему військового управляння. І рядові американці і Конгрес США більш ніж прихільні до українців і дивуються тому, що Америка досі не надала Україні зброю. Єдина тичасова завада на шляху цього процесу - Президент Б.Обама. Але він не може ігнорувати думку всього (майже) Конгресу.
 
Американські фахівці за українським кермом - це реальніший прояв єдності України та Америці. Це викликало б радикальний ссув у наших відносинах і покращило б можливості отримання зброї і не тільки від США.
 
Тож, виграш мав би бути потрійним:
 
1) Створення сучасної системи військового управління;
 
2) Радикальне поліпшення можливостей отримання зброї від США;
 
3) Запрошені американські фахівці мали б бути не тільки фахівцями, а також арбітрами задля припинення внутріукраїнських політичних свар. Головна сфера для зовнішнього керування - військова.
 
Задля того, аби американці змогли працювати в українському Уряді, треба надати їм українське громадянство з правом збереження американського.
 
Окрім військових фахівців запросити також американських волонтерів-фахівців задля керування/реформування прокуратури, поліції (міліції), мінфіна та мінекономіки.
 
Якщо продовжити далі, можна ще запропонувати залучення американських суддів для проведення судових засідань в режимі телеконференції. Принаймні, при розгляданні справ державної важливості. Аби не виправдовували таких, як Добкін.
 
Десь тиждень тому, точно не пам'ятаю, пан Карт щось писав про залучення іноземців до наших управлінських, чи то фахових, справ. Точно не пам'ятаю. Це підштовхнуло мене до написання цих рядків. Думки вже жили в голові, але здавалося, що спільнота не готова таке сприйняти. Проте, сподіваюсь, я трохи недооцінював готовність людей рішуче міняти життя за модерними західними зразками.
 
Як спонукати/змусити Порошенка і лідерів найбільших партій піти на такий крок:
 
Скликати віча в Києві та інших великих містах і запропонувати це громадам. Підтримка громад (чи всюди? а якщо не всюди?) була б сильним чинником і задля запрошення фахівців і задля згоди політичного керівництва країни.
 
© Кіт [01.09.2014] | Переглядів: 1121

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.9/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook