пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ще не все поропало!


Ще не все поропало!
Сьогодні останній день літа. Запам'ятаємо це. 5-ти денна війна п'ятитисячного військового корпусу Росії проти 50 мільйонної України закінчилася ганебною поразкою України. Українські війська нітрохи не опираючись, з радістю здавалися. Добровольців-фашистів, за допомогою президента України заманили в Ілловайськ та з успіхом їх там знищили, при цьому не втративши жодного солдата. Російські війська з тріумфом увійшли в Донецьк, де їх з радістю зустріло, як визволителів і героїв, місцеве населення. Офіцерів на конкурсній основі розібрали по квартирах вдячні жителі, солдат розмістили у благоустроєні казарми. (яку перед цим два місяці ремонтували, мабуть знали,чекали.)
 
Ось так можливо виглядають передовиці головних російських газет в Росії. А що є насправді?
 
З деякими посилами можна погодитися. Так. Була зрада і колір нашої нації, дякувати богові, не весь, знищений в ІЛОВАЙСЬКЕ.
 
  Так. Наш президент спить і бачить, як би здатися Росії і щоб його заводики, пароходики не чіпали.
 
Так. Ми, окрім себе, нікому не потрібні. Європа від нас відмовилася, Америка теж. Всі бояться глиняну, надуту як міхур, Росію.
 
Санкції Європи про те, що вони перестануть купувати у Росії ікру та коштовності, а Кадирову заборонити (до листопада 2014) відвідувати Діснейленд десь в Європі, смішні. Які санкції проти Росії? Та під дією цих санкцій, російський рубль за півроку обвалився аж на 40 копійок. А у нас, наша гривня, завдяки талановитій головному банкірові і найрозумнішому уряду, без санкцій і з усілякою підтримкою всього світу (на словах) за той же час, гривня обвалилася майже на 100%.
 
Чому в пислямайданій Україні патріотів по колишньому садять в тюрми, а бандитів, типу Давидченко, Добкіна і багатьох інших, випускають з вибаченнями? Чому в списках партії «Солідарність» вибачте, партії Блоку П.П., а також боксерської партії, всі місця зайняли колишні регіонали?
 
Чому у нас міліція розганяє протестні марші проти агресора Росії?
 
Я Вам скажу чому! Майдан закінчився невірно. Треба було розігнати і парламент. Першим постановою Майданного парламенту має був бути скасування реєстрації ВСІХ партій. Після цього створити революційний уряд, без всяких партій і олігархів, а виключно на конкурентній основі з фахівців. В країні їх достатня кількість. Плювати на те, що цей уряд поки було б ніким не визнане. І не треба. Наступним рішенням уряду має бути рішення про те, що воно не відповідає за боргові зобов'язання колишнього уряду. До цього часу, у нас би звичайно забрали Крим. І тому наступним рішенням уряду повинна бути цілковита люстрація всіх офіцерів, починаючи з капітана про придатність служіння в Українській Армії. Всіх хто не витримав люстрацію, позбавити всіх звань і пільг. Хай ідуть робити на заводи. Розігнати повністю міліцію і прокуратуру і набирати нових. Прокурорів через люстрацію, суддів - через вибори. Розігнати ЦВК і призначити нових через люстрацію.
 
Мене запитаєте, а хто буде проводити люстрацію? Я Вам відповім на це! Це повинні були бути сотники Майдану, от хто повинен був би проводити люстрацію. І для цього не треба закону про люстрацію. Народ Майдану сам знає, кого вибрати. Тільки після цього, як будуть сформовані основні органи тимчасової влади, можна буде призначити вибори в Парламент, Президента. Ще таке питання, а хто буде вибирати? Знову побіжать однозубі бабульки, які за пачку гречки виберуть кого завгодно?
 
Мені здається,  якщо є нижня межа в здійсненні права на вибір, то чому немає верхньої межі? Невже юнак чи дівчина якому 16-17 років не тямить за кого голосувати, а однозуба бабця, яка за пачку гречки проголосує хоч за чорта лисого, метикує? Я гадаю, що слушно обмежити верхню межу виборчого права 70 роками. Це буде справедливо, бо всі лікарі помічають, що після зазначеного віку, у їхніх пацієнтів спостерігається здебільше загальмованість і неадекватне сприйняття навколишнього світу.
 
Але це все мої думки в стилі якби-каби. Мрії, яким не судилося здійснитися. Не піде наш уряд і президент на настільки радикальні кроки. Тому мабуть недовго доведеться чекати, як наш однотуровий президент, як велике звершення в досягненні миру,  надасть факт миру з Росією на самих принизливих умовах і в парламент ввійдуть на цілком законній основі керівники Новоросії. Потім поступово зруйнується вся Україна, але найголовніше, заводики ПП залишаться, і їх власник, у вигляді губернатора Новоросії теж залишиться, і ми всі із задоволенням будемо їсти дійсно смачні цукерки «Рошен». Якщо звичайно буде кому їх їсти.
 
Ну не будемо пускати слину і волати, що все пропало. Нічого не пропало і якщо народ, патріоти України зіщулившись зуби, дадуть відсіч агресору, то Україна буде жити! Слава Україні!
© Tutanhamon [31.08.2014] | Переглядів: 1034

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.0/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook