для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Смерть Шпигунам!


Смерть Шпигунам!
Країна воює, а Міністр оборони Гелетей створює СМЕРШ – Смерть Шпигунам!
Враховуючи рівень зрадництва, продажності, некомпетентності, хабарництва і просто тупості українських єнералів - чиновникив, які кормляться з війська, смерть їм таки має настати. Давно вже час покласти край злочинній дурості пузатих лампасних і зірконосних ідіотів. Керівнцтво ЗСУ має бути ДОКОРІННО змінено. І те, що сьогодні мекав на брифінгу Олександр Данилюк, радник Міністра оборони, тільки переконує у цьому: « Потрібна таємниця, і тому ми вам дамо по мордам, якщо ви будете писати і т.д… Оголошується тиша. А ні пари з вуст! Ніхто нічого не пише, не постить, не коментує!  Ні журналюги, ні командири Нацгвардії (це із-за них нам дали звіздюлєй в Іловайську, бо вони про нього писали!). Буде СМЕРШ  виводити на чисту воду, усіх хто постить і пише і дзвонить додому («Привіт мама/люба, не хвилюйся, я живий»…)
Проте, краще б пан Гелетей заопікувався проблемами координації оборонних зусиль України. Так, дійсно, мобілки можуть давати вказівку на місце з якого дзвонить хтось. Але хто? Там, що вказано, що дзвонить рядовий 2-го взводу, 3-ї роти, батальйону «Смерть кацапам»? Концентрація дзвінків в одному місці – таки да, може дати певну інформацію ворогу. Тоді потрібно налагодити якийсь альтернативний спосіб спілкування солдатів із родинами. Як американські  солдати в аравійській пустелі спілкувались із родинами у США по відео. Але для цього потрібно поворушити тим, чого в єнералів є дуже мало – сірою речовиною проміж вухами і підняти свою сідницю із крісла!  Та що вони дурні задарма пнутися? Обійдеться оте бидло солдатське і без спілкування с мамками!
На мою думку, найважливішою проблемою тут є як зрадництво, так і банальна тупість  у командному середовищі. Проте, проблемою чистки рядів від зрадників має займатися ВЖЕ ІСНУЮЧА структура – СБУ (або військова контррозвідка). Натомість, СБУ займається  АТО, де змішалися до купи війська ЗСУ, МВС з Нацгвардією. Нацгвардії не дають важкого озброєння від ЗСУ, війська МВС діють окремо від ЗСУ, вони одночасно присутні на полі бою, але мають різне оснащення, хоча стикаються с тим самим ворогом. Це – велика ДУРНИЦЯ! АТО це евфемізм, небажання назвати речі своїми іменами. Замість підвести усі збройні зусилля України під одне керівництво – назвіть його як хочете: ставка, штаб, будь-що, і сконцентрувати усі сили на боротьбі з агресором, - насаджується подальше їх роз’єднання із впровадженням ще й п’ятого колеса до возу – СМЕРШУ. Здається, що той пан Гелетей тільки на те й здатний із своєю ПОВНОЮ відсутністю ВІЙСЬКОВОГО досвіду.
В мене є пекуче питання: «На холеру Україні такий Міністр оборони?» Чи Пеця так бздить за свою сідницю, що не ризикує поставити бойового генерала, чи освіченого цивільного на чолі МО? Гелетей – охоронець, сторожовий пес, не більше. На чолі МО має бути фігура на порядок вища за нього.
В мене є й друге питання: кому вигідно розпорошувати оборонні зусилля України по різним відомствам?
Із другого питання випливає ще й третє: якщо МО ловитиме шпигунів замість воювати, нацгвардія залишиться без важкої зброї із-за приналежності до МВС, СБУ буде керувати військовими операціями без належної координації із першими трьома, то природне питання: «Яка падла це все придумала!»
Пропонований вихід:
1. Воєнний стан на Сході.
2. Єдине командування, єдине підпорядкування УСІХ озброєних формувань, єдине РІВНЕ постачання зброєю і технікою незалежно від відомств.
3. Військові воюють, а контррозвідка і СБУ займаються своєю справою.
4. Економіка країни має перелаштуватися на воєнні рейки.
5. Гелетея – начальником СМЕРШУ хоч де, але не Міністром оборони.
Ворог – кацапстан – сильний й паскудний.  Але й його можна бити. От би тільки домашні дурні не заважали.
Ну і Слава Україні і її героїчним синам, що воюють попри  тих тупих єнералів!
© Ukrop [31.08.2014] | Переглядів: 1704

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook